Animationsvideo

Animationsvideo: Få professionel hjælp til din markedsføring

Skil dig ud fra mængden med en animationsvideo. Er du også nervøs for, om dine budskaber, visioner og ydelser drukner i den store mængde af indhold, der florerer både online og i den virkelige verden? Det forstår vi godt, for det er med at skille sig ud fra mængden, hvis man gerne vil have taletid. Og hvordan kan du så det? Hos Absent Wall er vi eksperter i at skabe godt videocontent, der tiltrækker opmærksomhed fra både eksisterende og nye kunder til netop din virksomhed. Vi er eksperter i at se, hvilket format, der kunne være gavnlig for dig. Derudover har vi en solid finger på videopulsen, og det betyder, at vi altid er med, når der kommer nye tiltag på markedet. Man kan dårligt argumentere for, at animationsvideo er det nye, men i en verden, der bugner i tekst og videomateriale, kan animationsvideoen være din måde at skille dig lidt ekstra ud på.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad er en animationsvideo?

Animationsvideo er indhold som skabes digitalt, uden brug af et kamera eller ligende. De bruges oftest til at simplificere processer, strukturer og andet som kan syne diffust og kompliceret.

Hvad koster en animationsvideo?

En animationsvideo som er lavet fra bunden starter fra kr. 20.000 op opefter. Animationer kan sagtens laves billigere, men så bliver det med generisk indhold og et design som er set på mange andre lignende videoer.

Hvorfor skal I lave vores animationsvideo?

Vi skal lave jeres animationsvideoer, hvis I ønsker noget der matcher jeres visuelle identitet og som kan skabe gennemslagskraft i jeres kommunikation.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.