Animationsvideo

Service

Animationsvideo: Få professionel hjælp til din markedsføring

Skil dig ud fra mængden med en animationsvideo. Er du også nervøs for, om dine budskaber, visioner og ydelser drukner i den store mængde af indhold, der florerer både online og i den virkelige verden? Det forstår vi godt, for det er med at skille sig ud fra mængden, hvis man gerne vil have taletid. Og hvordan kan du så det? Hos Absent Wall er vi eksperter i at skabe godt videocontent, der tiltrækker opmærksomhed fra både eksisterende og nye kunder til netop din virksomhed. Vi er eksperter i at se, hvilket format, der kunne være gavnlig for dig. Derudover har vi en solid finger på videopulsen, og det betyder, at vi altid er med, når der kommer nye tiltag på markedet. Man kan dårligt argumentere for, at animationsvideo er det nye, men i en verden, der bugner i tekst og videomateriale, kan animationsvideoen være din måde at skille dig lidt ekstra ud på.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Et ekstra twist til dit brand, der gør dig bemærket​

Generelt vil vi altid slå et kæmpe slag for at benytte videoproduktion i sin markedsføring, da det skaber tydeligt, anderledes og skarpt indhold til dig og din virksomhed, som du kan bruge på tværs af kanaler. Med en animationsvideo kan du dog give din virksomhed et ekstra twist i formidlingen af dine produkter eller dine ydelser. Animation kan i højere eller mindre grad dominere dine videoer, så modtageren husker dem. Hos Absent Wall skaber vi nemlig både videoer med grafisk overlay i form at tekst eller grafiske figurer, men vi skaber også rene animationsfilm. Få det lige, som du ønsker. Der er ingen grænser for, hvordan opsætningen kan se ud på den videoproduktion, vi foretager for dig. Vi kan mixe reelle optagelser med animation, for at fremhæve aspekter, der er særligt vigtige for dit produkt. Det finder vi ud af sammen.

Enkle og skarpe animationsvideoer, der er til at forstå​

Med en god animationsvideo er det muligt at producere indhold, der er nemt at forstå, og som let kan afkodes af modtageren. Vi skaber animationsvideoer, der fortæller en historie om dine ydelser – målrettet dit specifikke publikum. Ønsker du at fremstå moderne i din formidling af produkter, services og ydelser, er animationsvideo vejen frem. Vi sørger for at skabe et univers, der skiller sig ud fra mængden og som på samme tid ikke er til at tage fejl af. Film animation – lad Absent Wall hjælpe dig i målVi kan bruge billeder af den virkelige verden til mange ting, men nogle gange er der brug for et skud animation for at give sit brand lidt ekstra fløde i kaffen. Hvorfor ikke benytte sig af professionel hjælp, når den ligger lige her? Vi hjælper dig med din animationsvideo fra start til slut, og vi lover, at vi ikke er færdige, før du står med et produkt, du er hundrede procent tilfreds med. Lad os gøre det, vi er bedst til, så du kan formidle de tanker og visioner, du er ekspert i. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om, hvordan vi gør vores ting, kan du læse om vores produktionsforløb her.

Animationsvideo pris - hvad koster det?​

Prisen på en animationsvideo afhænger selvfølgelig af det produkt, du ønsker at ende ud med. Der er forskel på, om vi skal benytte enkelte animerede features i en videoproduktion, eller om produktion skal være ren animeret. Er du selv i tvivl om, hvor du gerne vil ende med din animationsvideo, deler vi hellere end gerne ud af vores årelange erfaring med videoproduktion, der er tilpasset målgrupper og kunder. Hos Absent Wall får du, hvad du betaler for, og det betyder, at du selvfølgelig altid får god kvalitet. Det betyder dog ikke, at vores priser er skruet i vejret, for det er de ikke. En animationsvideo pris hos os er altid fair.

Hvad er en animationsvideo?

Animationsvideo er indhold som skabes digitalt, uden brug af et kamera eller ligende. De bruges oftest til at simplificere processer, strukturer og andet som kan syne diffust og kompliceret.

Hvad koster en animationsvideo?

En animationsvideo som er lavet fra bunden starter fra kr. 20.000 op opefter. Animationer kan sagtens laves billigere, men så bliver det med generisk indhold og et design som er set på mange andre lignende videoer.

Hvorfor skal I lave vores animationsvideo?

Vi skal lave jeres animationsvideoer, hvis I ønsker noget der matcher jeres visuelle identitet og som kan skabe gennemslagskraft i jeres kommunikation.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg