Branding video

Service

Sæt din virksomhed på verdenskortet med en branding video

Er det tid til at give jeres branding et nøk i den rigtige retning? Hos Absent Wall arbejder vi målrettet med videobranding, der styrker jeres salg, brand og bundlinje – og det gør vi gennem strategisk kreativitet. Skal jeres brand og unikke historie nå ud til så mange som muligt og samtidig ramme bullseye på jeres brandunivers? Hæng på her og bliv klogere på, hvordan I kan bruge en branding video til at sikre jer en solid plads på et konkurrencepræget marked.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

3 ting, vi prioriterer, når vi samler jeres kernefortælling i en branding video

Først: En brand video, der stiller skarpt på jeres kerneværdier. Når vi laver en produktion af branding video, er det vigtigt, man kan mærke jer helt ude på den anden side af skærmen – præcis ligesom med en rekrutteringsvideo. Derfor gør vi os umage for at finde frem til jeres kernefortælling og få den formidlet på video – på den helt rigtige måde, så modtagerne bliver ramt lige i hjertet.

Virksomhedsbranding, der reelt skaber resultater

Ethvert godt samarbejde starter med en god dialog – og vi gør os umage for at sikre en god forventningsafstemning med jer. Du rammer sjældent rigtigt, hvis ikke du sigter – og derfor bruger vi en forventningsafstemning til både at blive klogere på jer såvel som på jeres marketing-mål. På den måde kan vi sammen skabe grundlaget for virksomhedsbranding, der virker.

Produktion af branding video, der styrker jeres salg

Når vi arbejder med video, balancerer vi på en knivsæg (vi er heldigvis ret skarpe til at gå på line) – din branding video skal nemlig være på kreativ og effektiv. Vi kalder det økonomisk bæredygtig kreativitet, og det betyder slet og ret, at vi ikke bare er kreative for at være det. Vi arbejder altid målrettet og resultatorienteret – for din virksomhedsbranding skal kunne mærkes og ses på bundlinjen.

Skal jeres brand have den opmærksomhed, det fortjener? Få virksomhedsbranding, der virker

Video flytter holdninger, engagerer og får folk til at handle – forhåbentlig hos jer. Med video får I et marketing-format, der er skabt til at performe – skabt til at skabe resultater. Hvis det er gjort ordentligt, selvfølgelig. Hos Absent Wall er vi eksperter i produktion af videobranding – og vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvor vi ser potentialet i jeres forretning.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg