Branding video employer branding

Service

Vis kandidaterne hvem I er med en employer branding video

Der er rift om de gode, kvalificerede medarbejdere – og I har garanteret allerede erfaret, at det kræver en større og større indsats at få de rigtige kandidater i huset. For slet ikke at tale om, hvor svært det er at holde på dem, når jobtilbuddene står i kø. Selvom det typisk er de større virksomheder, der taler om employer branding, giver det faktisk god mening for alle størrelser af virksomheder at overveje, hvordan de tiltrækker og fastholder de dygtige medarbejdere.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Rekruttering kan blive en dyr fornøjelse – sådan undgår I det

Det kan både være enormt ressourcekrævende og dyrt at gøre en arbejdsplads attraktiv for potentielle kandidater – så hvorfor ikke udnytte det, I allerede har og få lavet en veldrejet employer branding video, der kan vise hele verden, at I har verdens fedeste arbejdsplads? En veleksekveret produktion af employer branding video kan være jeres gyldne billet, når det kommer til både rekruttering, corporate branding og intern branding – for den er med til at vise, hvem I er, hvad I kan og hvorfor I nok ikke er helt som de andre.

Employer branding video, der gør jer mere attraktive

De knastørre stillingsopslag kan bare ikke det, de kunne engang – og I har med garanti oplevet at stå tilbage med færre ansøgninger, end I håbede – og måske også de forkerte af slagsen. Her handler det om at tænke ud af boksen – og stille skarpt på alt det, der gør jeres arbejdspladser til stedet, man drømmer om at arbejde. Med employer branding video kan I få alt det frem i lyset, der gør jeres arbejdsplads til stedet, man bare må være – og I kan gøre det levende og på en måde, der vækker både følelser, engagement og handlekraft. En branding video er nemlig meget mere end bare dét – den kan være med til at sætte jeres virksomhed på dagsordenen. Internt såvel som eksternt.

Produktion af employer branding video: Vi tager teten

Når du arbejder med os, får du ikke bare klokkeklar kommunikation og strømlinede processer – du får også en samarbejdspartner, der måske lidt lettere kan se det fede ved jeres arbejdsplads. Hos Absent Wall er vi nemlig eksperter i at finde den gode historie og de helt rigtige vinkler – også dem, I måske ikke selv lægger mærke til i det daglige. Vi gør os umage for at dykke ned i jeres kultur, værdier og potentialer – og så forvandler vi dem til en produktion af employer branding video, der gør medarbejderne stolte og får kandidaterne til at stå i kø. Skal vi fremtidssikre jeres virksomhed, mens vi samtidig lokker de bedste kandidater ud af busken og hen til jer? Kontakt os i dag.

Strategisk employer branding video = bedre rekruttering og mere loyale medarbejdere

Hvordan sikrer I, at jeres arbejdsplads er attraktiv for de bedste kandidater på markedet? At jeres virksomhed er en af dem, man taler om?Alle medarbejdere i hele organisation forbliver loyale og dedikerede? Det er der ét fælles svar på: Kommunikation – men ikke den tørre af slagsen, du får på mail mandag morgen Nej nej, vi mener: Den slags, der skaber sammenhold, vækker engagement og dedikation. Og så kan du kalde det både video til intern branding, HR branding video eller en rekrutteringsvideo – for selvom der er forskelle, har de alle én ting til fælles: Det handler om at få kommunikeret jeres vigtigste budskaber og kulturer på en levende, inkluderende måde.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg