Droneinspektion​

Service

Vi effektiverer jeres dokumentationsproces, så I kan spare tid og fokusere på det I er bedst til!

Vores uddannede dronepiloter er specialiseret i optimering af byggepladser, materiale håndtering samt dokumentation byggeprocesser. Absent Wall udfører droneinspektion efter de gældende bestemmelser for flyvning med droner i bymæssigt område og udelukkende med erfarne og uddannede piloter. Vi flyver overalt i Danmark og har mere end 200 flyvninger i byer bag os.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Hvad er droneinspektion?

Inspektion: Tilstandvurdering af tage, facader, inddækning af tage og andre svært tilgængelige dele af en bygning og lignenden.Dokumentation: Video og billeder af processen før under og efter.Kvalitetssikring: Gennemgang og tilsyn i forbindelse med 1 og 5 års gennemgange. Absent Wall sørger for:Orientering af politietOrientering af beboere i nærområdetOverholdelse af sikkerhedsforanstaltningerInstruktion af medhjælpere på pladsenAnsvarsforsikring og godkendelse af flyvning

Hvordan kan vi hjælpe med droneinspektion?

Ret beset kan vi ikke gøre mere end I selv kan præstere, med mandskab og tid. Det vi kan hjælpe jer med er at effektivere jeres dokumentationsprocesser og i sidste ende, skabe en mere rentabel forretning for jer. Droneinspektion er interessant i flere faser af en proces: Indledende kan det være en god måde at undersøge skader, mulige reparationer og forefaldende arbejde på opgaver. Samtidig kan det bruges til at vurdere omfanget af opgaven. Under processen kan dronen skabe overblik over byggepladsen, progression og hvordan projektet skrider frem. Det kan være en kundevendt video, internt eller som et led i markedsføringen af projektet.

Dokumentation

Afsluttende kan dronen bruges til at dokumentere opgaven, omfanget og hvordan tingene tager sig ud fra luften. Dokumentation er altid en vinder, siger vores dokumentation.

Hvor skal videoen bruges?

Som oftest ser vi det bedste afkast på en produktion, når den bliver flerfoldig. Det gælder for os om at lave indhold og versionere dette, så det kan bruges i flere forskellige facetter af jeres virksomhed.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg