Droneoptagelser

Vil du gerne have din virksomhed til at skille sig ud fra mængden?

I mange, mange år har reklamer og videoproduktion været den største og mest effektive måde at promovere egen virksomhed og egne produkter på. I dag er der kommet andre spillere på den famøse markedsføringbane, men reklamefilm står stadig meget stærkt i sin position som alfa. Og hvordan laver du så en god reklamefilm? Du kan selvfølgelig sagtens forsøge dig med din egen håndholdte kameratelefon. Er du en dygtig formidler, kan du helt sikkert skabe godt content uden mange midler – men så skal du også være dygtig. Hvorfor ikke udnytte, at der rent faktisk findes firmaer, der kan lave reklamefilm Aalborg, der rammer lige ned i nerven af det, du gerne vil fortælle om dig selv, din virksomhed og dit produkt? Det kan vi hjælpe med hos Absent Wall.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Skil dig ud fra mængden

Med en unik og stemningsfyldt droneoptagelse vil du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.

Det nyeste udstyr

Vi bruger de seneste og mest professionelle droner fra DJI, som er den førende producent af droner. Kameraet er monteret til dronen i en gimbal, som er med til at sikre, at optagelserne bliver stabile og flydende.

Vi har sørget for alt det formelle

Hos Absent Wall har vi naturligvis indhentet godkendelse til at flyve og optage med drone fra Trafikstyrelsen.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.