SERVICE

Eventvideo

Den bedste måde at dokumentere glæde​

For blot 20 år siden var mange husstande i besiddelse af en klods af et videokamera, som flittigt dokumenterede mange af livets små facetter. Daglige episoder og ferier blev veldokumenteret på film, og det er helt fantastisk for mange i dag at kunne se store begivenheder i ens liv på film. I dag er det helt omvendt. Alle er i besiddelse af en smartphone eller et kamera, der skyder knivskarpe videoer, og vi dokumenterer mere og mere små bidder af vores liv. Derfor har flere og flere af os også større krav til produktionen af disse videoer, når de skal skildre vigtige events i vores liv. Derfor hjælper vi hos Absent Wall dagligt kunder med at producere flotte eventvideoer, der skildrer både små og store begivenheder i kundernes liv. Det kan være eventvideoer til privat brug, eller det kan være eventvideoer, der skal promovere din virksomhed.

Så nemt er det

Vores video proces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Genlev den store dag med en eventvideo

Få en eventvideo, der på ingen måde kan sammenlignes med en, der er optaget på dit ældgamle kamera eller din spritnye iphone. Se din eventvideo igen og igen, og bliv mindet om din store dag i levende, flotte billeder. En velproduceret eventvideo er desuden guld værd i din markedsføring, hvor du kan vise potentielle kunder, hvad du kan.

Eventvideo – her kommer vi tæt på virkeligheden

Vores vigtigste opgave er at producere en video, der kommer så tæt på virkeligheden, som muligt. For lad os være ærlige – næsten al billed- og videomateriale er konstrueret og iscenesæt i højere eller mindre grad.

Brug en eventvideo som et takkekort

Brug din eventvideo som en “tak for i år hilsen” til dine besøgende, og brug den på din hjemmeside og de sociale medier til at gøre kommende besøgende opmærksom på din eksistens. Lad os hjælpe dig i mål.

Vi er fluer på væggen

Vi er dog eksperter i at være fluer på væggen, når vi filmer din eventvideo. Dermed får du hos Absent Wall en eventvideo, der kommer meget tæt på virkeligheden – og som selvfølgelig viser den fra sin bedste side.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-incmlusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S