Kurser

Kan selv, vil selv. Internt produceret indhold er fantastisk - men hvordan skal det der kamera vende?

Arbejder du dagligt med marketing, eller ønsker du blot at forfine dine personlige videoskills? Vi kan ikke komme uden om, at vi lever i en verden, hvor videodokumentation er vigtigere end nogensinde før. Vi lægger små videoer på de sociale medier, vi sender kattevideoer til hinanden, og vi bruger videomateriale til at promovere vores virksomheder og vores visioner. Sidder du lige nu med en følelse af, at du blot famler dig frem i blinde, når du optager en video med din smartphone eller dyrt indkøbte kamera? Det er der råd for. Hos Rahbek Media deler vi gerne ud af vores ekspertise med at producere videomateriale i alle afskygninger. Derfor afholder vi hyppigt videokurser, der kan klæde dig bedre på, til at begå dig bag kameraet.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Det behøver ikke at være svært - kom med på videokursus

Som sagt har vi hos Absent Wall årelang erfaring, og derfor er vi eksperter, når det kommer til videoproduktion. Man behøver ikke være ekspert for at lave en god video, og på et af vores videokurser guider vi dig igennem processen fra start til slut. Når du er færdig med et kursus hos os, har du bedre kendskab til processerne, og vigtigst af alt har du fået et langt bedre indblik i, hvordan du skaber godt indhold til den målgruppe, du gerne vil henvende dig til – og det er guld værd i din markedsføring.

Lokation

Mama I Made its kursuslokaler med plads, projektor og elektricitiet til dine devices.Vi mødes kl.9, til morgenmad og dialog omkring hvorfor video er interessant for jer. Derefter kører vi på med undervisning og øvelser. Du vil løbende blive introduceret for begreber samt tekniske udfordringer, som du skal løse – det bliver hamrende sjovt! Husk enten en telefon/tablet eller computer.

Software

Du vil blive introduceret til software som er gratis og med en fornuftig læringskurve. Derudover vil du få indsigt i hvilke betalte muligheder der eksisterer.

Forplejning

Der er fuld forplejning på dagen. Det vil sige, vi står for kaffe, croissanter, kage, frokost, mere kage, kolde drikkevarer og lidt tænke-slik til senere på dagen. Går man mæt fra kurset, så er det enten fordi man var meget sulten da man kom eller fordi man har brugt for megen tid på at lave video.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.