Kurser & oplæg

Service

Vidensdeling er smukt, særligt når den skaber værdi og eksekveringsevne for modtagerne.

Få slebet værktøjet skarpere

Vi kan strukturere og formidle viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Der lanceres løbende kurser og oplæg om videoproduktion, kommunikationsstrategi, branding- og identitetsudvikling. 


Kursets indhold kan tilpasses jeres virksomhed eller specifikke udfordring, f.eks. hvis I ønsker at løfte in-house kompetencerne i videoproduktion. Såfremt I blot ønsker et oplæg, der kan sætte ild til en forsamling, så ring ikke til os. Det lyder farligt. Men vi er nu relativt gode oplægsholdere.

Her arbejder vi ofte med:

Facilitering, vidensdeling, undervisning, øvelser, konceptudvikling, branding, videoproduktion, morgenmøder.

Se cases

Hands-on kurser

Vi tror på learning by doing; at man lærer mest ved at have fingrene i maskineriet. Her er vores erfaring, at vi kan sætte jetmotor på læringskurven, når undervisningen bliver faciliteret af de rette folk med de rette øvelser. Vi har undervist adskillige marketing professionelle i både strategisk kommunikation, branding og videoproduktion.


Det betyder, at vi har nogle gennemtestede oplæg I kan få gavn af, som løbende udvikler sig og opdateres.

Sharing is caring

Vi tror på, at vi skærper vores faglighed, når vi deler ud af vores erfaringer og tilgang til kreativt arbejde. Gennem årene har vi holdt mere end 200 oplæg for alt fra politikere, erhvervsfolk og studerende. Emnerne kredser typisk om branding og kreativ kommunikation – men også om rejsen fra at være retningsløse popcorn hjerner til at kanalisere energien til iværksætteri.

Til vores åbne morgenmøder, Kroissanter og Kommunikation, inviterer vi på kaffe, croissanter (med k) og vidensdeling. Her åbner vi for vores processer, værktøjer, debatter og holdninger til, hvad god kommunikation er – og ikke er.

Mangler du en oplægsholder? Vi er leveringsdygtige og har hver vores kompetencer, historier samt adskillige oplæg under bæltet. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Lasse Giversen

Creative Director

lasse@absentwall.dk+45 40 50 64 32

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg