Område Jylland Kolding

Service

Få professionel hjælp til videoproduktion i Kolding

Er det på tide at sætte fut i jeres markedsføring og udnytte det fulde potentiale af jeres online tilstedeværelse? Med en veleksekveret videoproduktion i Kolding kan I få fuld bingo-plade på branding, blikfang og bundlinjen – og det står vi klar til at hjælpe jer godt og grundigt i mål med. Vi har base i Aalborg, men vi er efterhånden godt hjemmevante på de danske landeveje – og vi sætter altid gerne kursen mod Stig Rossens hjemby, for vi hjælper dagligt kunder med videoproduktion i hele Jylland såvel som resten af Danmark.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Produktion af video i Kolding – find den rigtige samarbejdspartner

Okay, den her giver måske lidt sig selv. Og så alligevel. For rigtig mange kommer til os med mindst én lidt træls oplevelse i bagagen. Derfor vil vi altid råde dig til at bruge krudt på at finde den rigtige samarbejdspartner. Tjek deres arbejde ud – du er fx altid velkommen til at granske vores cases efter i sømmeneTag en snak – og find ud af, om kemien spiller. Kvalitet betaler sig – den første, bedste og billigste er måske lokkende lige nu. Men hvis ikke, jeres filmproduktion i Kolding performer, kunne du ligeså godt skylde markedsføringsbudgettet ud i toilettet.

Sørg for, jeres video ikke ender med at samle støv

Okay, videoen er lavet – og den er alt det, I drømte om (perfekt!). Det betyder, I er kommet til det vigtigste skridt – I skal have den ud over rampen, hvor den bliver set og arbejder for jer. Få den postet på tværs af alle eres kanaler og spyt (meget gerne) penge efter noget betalt annoncering. Det betaler sig.

Filmproduktion i Kolding

1 video = 1 dråbe i havet. Nu sætter vi det lige lidt på spidsen (overdrivelse fremmer forståelse, ikke?): Din éne video er en dråbe i det store internet-hav. Og som om, det ikke var nok, så har din målgruppe ringere hukommelse end en guldfisk. Rimelig lunken cocktail, hvis du spørger os. Derfor er det alfa og omega, at du sørger for at eksponere potentielle kunder så meget, som muligt – både ved at annoncere din video og ved løbende og konsistent at poste nyt indhold.

Video der virker?

Én ting er at få lavet en videoproduktion i Kolding, der holder – noget andet er at få den skubbet ud, hvor den faktisk skaber målbare resultater.

Resultaterne

Vores forslag. Book et møde med os og lad os sammen vurdere om der er potentiale for at video kan skabe værdi for jer.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg