Område Sjælland

Service

Få professionel hjælp til videoproduktion på Sjælland

Videoproduktion på Sjælland – sammen skaber vi målbare resultater.Er det på tide at få produceret veldrejet video, der kan tage jeres virksomhed og markedsføring til næste niveau? Hos Absent Wall hjælper vi dagligt virksomheder i hele landet med at producere video-indhold, der skaber målbare resultater – skal I være de næste? Vi holder til i Aalborg men kender efterhånden de danske veje bedre end vores egen bukselomme – har I brug for hjælp til videoproduktion på Sjælland, melder vi os til tjeneste. ere video-indhold, der skaber målbare resultater – skal I være de næste? Vi holder til i Aalborg men kender efterhånden de danske veje bedre end vores egen bukselomme – har I brug for hjælp til videoproduktion på Sjælland, melder vi os til tjeneste.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Når I samarbejder med os, får I – et hold af dedikerede video-eksperter

Vi arbejder for og sammen med jer. Det kan siges så simpelt som: Vi har først succes, når I har. Det betyder helt konkret, at vi går 100% ind i hvert eneste samarbejde, så I får et dedikeret hold, der giver sig tid til at forstå jeres virksomhed og levere et resultat, alle parter kan være pivstolte af.

I får et resultat, I kan være stolte af

Vi har grundige, gennemtestede processer, der sikrer, at samarbejdet glider godt hele vejen igennem. Vi bruger tid på at forstå og sætte os ind i jeres virksomhed, og vi retter løbende til, så I får det resultat, I drømmer om. Selvom det selvfølgelig er jer, der skal være tilfredse, er vi trods alt ikke en flok nikkedukker – vi ved, hvad der fungerer, og derfor står vi klar med rådgivning hele vejen. På den måde lander vi et resultat, der virker.

I får resultater, der kan ses på bundlinjen

En ting er at få en flot videoproduktion på Sjælland – noget andet er at få den filmproduktion ud at arbejde for jer. For selvom det er lækkert at have en flot video, er det nu engang bare lidt mere lækkert, når man kan se resultaterne på bundlinjen. Vi sparrer med jer om, hvordan I får mest muligt ud af jeres video lige fra brug på sociale medier til annoncering.

Skal vi sætte gang i produktion af video på Sjælland?

Vi har base i Nordens Paris, Aalborg – men vi er efterhånden godt vante på de danske landeveje. Har du et projekt til os på Sjælland, hopper vi derfor gerne i bilen og sætter kurs mod dig. Vi dækker hele Sjælland, heriblandt: KøbenhavnNæstvedGreveKøgeSlagelseHolbækRingsted

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg