Portræt

Portrætbilleder i mange afskygninger

’Et billede siger mere end 1.000 ord’ – Du kender sikkert klichéen, men der er faktisk noget om snakken – det gælder især for et portrætfoto. De findes i mange afskygninger. Nogle skaber smil og grin, andre virker meget professionelle og seriøse. Nogle sendes til familie og venner, mens andre dukker op på virksomheders hjemmesider eller i et CV. Samtidig er folk lige så forskellige som udvalget i en pose Matador Mix – derfor er portrætfotos også meget forskellige i både udseende, udformning og udtryk.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Vi tager mange typer portrætbilleder

Hos Absent Wall kan du få flere typer af professionelle portrætbilleder: – Private portrætfotos – Familieportrætter – Kreativt portrætfoto (f.eks. kunstnere og musikere) – Portrætbilleder til personlig branding (f.eks sociale medier) – Medarbejderportrætter

Vi tager også andet end portrætbilleder

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder: Par- og gruppebilleder Bryllupsbilleder Graviditets– og babybilleder Mad-, produkt– og landskabsbilleder

Kun fantasien sætter grænser for portrætbilleder

Det endelige udtryk i et portrætbillede varierer meget – der er trods alt stor forskel på billeder af medarbejdere til virksomhedens hjemmeside og et personligt portrætfoto, der skal stå på din mors kommode. Med hjælp fra en professionel fotograf får du med sikkerhed et portræt, der sidder lige i skabet.

Du kan være tryg ved os – vi skaber en behagelig stemning

Vi lever af at få folk til at slappe af i fotostudiet og hygge sig; få dem til at smile, grine eller se meget seriøse ud. Uanset om dit portrætfoto skal være sjovt eller seriøst og sendes til din mor eller din næste chef, så skal vi nok få dig til at stå helt skarpt.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.