SERVICE

Reklamefilm Aalborg

Reklamefilm i Aalborg: Få professionel hjælp

I mange, mange år har reklamer og videoproduktion været den største og mest effektive måde at promovere egen virksomhed og egne produkter på. I dag er der kommet andre spillere på den famøse markedsføringbane, men reklamefilm står stadig meget stærkt i sin position som alfa. Og hvordan laver du så en god reklamefilm? Du kan selvfølgelig sagtens forsøge dig med din egen håndholdte kameratelefon. Er du en dygtig formidler, kan du helt sikkert skabe godt content uden mange midler – men så skal du også være dygtig. Hvorfor ikke udnytte, at der rent faktisk findes firmaer, der kan lave reklamefilm Aalborg, der rammer lige ned i nerven af det, du gerne vil fortælle om dig selv, din virksomhed og dit produkt? Det kan vi hjælpe med hos Absent Wall.

Så nemt er det

Vores video proces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Drag fordel af vores ekspertise

Udnyt vores ekspertise og få hjælp til at skabe en både visuelt appellerende, indholdsmæssigt informativ og flot produceret reklamefilm, der formidler lige det, du ønsker. Om det så er din historie eller dit produkt, du gerne vil skabe fokus på, kan vi hjælpe dig i mål.

Læn dig tilbage og nyd, at vi laver det hårde arbejde

Vi sikrer en grundig, velforberedt og professionel produktion af din video. Den del skal du slet ikke bekymre dig om, for det er her, du kan nyde mere end godt af vores ekspertise inden for reklamefilm i Aalborg og videoproduktion. Vi har det rette udstyr og den rette viden om optimal lyd og lyssætning.

Vi er 100-meter-mestre i redigering af reklamefilm i Aalborg

Når produktionen er i hus, kommer sidste og meget vigtige fase. Nemlig efterredigeringen. Det er den fase, der sikrer dig det allerbedste resultat – og denne fase er vi selvfølgelig også mestre i.

Vi sørger for, at din reklamefilm ikke drukner i mængden

Vi tilpasser din reklamefilm til det medie, du ønsker at nå ud på. Du skal bruge vores ekspertise, fordi det slet ikke kan betale sig at lade være. En dårligt produceret reklamefilm vil nemlig drukne i mængden af tekst og informationer på nettet. Undgå at drukne ved at bruge Absent Wall.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-incmlusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S