Strategisk kommunikation

Service

Stærke fortællinger er svære at ignorere – og endnu sværere at udvikle. Målet er først og fremmest at skabe fortællinger, som griber og fastholder opmærksomheden.

Når kommunikation skal skabe forretning

Bag ethvert stykke kommunikation findes et budskab – og netop dét budskab, hjælper vi med at give luft under vingerne.

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål, men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte.

Her arbejder vi ofte med:

Analyse, konceptudvikling, storytelling, kanalstrategi, brainstorms, kampagneplanlægning, content marketing

Vær svær at ignorere

Et brands fornemmeste opgave, er at blive bemærket.

Det bliver man ikke ved at gøre som alle andre.

Ingen industri er for støvet, og intet produkt er for kedeligt til kreativ kommunikation. Vi tror endda på, at særligt de ‘tunge’ industrier, kan vinde terræn ved at benytte kommunikation, som bryder industri-normer.

Det betyder dog ikke at al kommunikation, skal være skørt eller sjovt. Men vi skal som minimum sigte efter at de ressourcer, vi kaster efter marketing, udnyttes optimalt.

Sagt enkelt: Det handler om at omsætte forretningsmål til kommunikationsmål.

Fra tænkeboks til forretningsskabende ideer

Når en idé skal løse en forretningsudfordring, kræver det at vi sætter stemningen. Der er dog mindre rødvin og stearinlys – og mere kreativt fokuseret hjernegymnastik i denne kontekst. Det handler om at stille dumme spørgsmål, fordi vi ved at ingen spørgsmål er dumme. Vi skal åbne sluserne og tømme hovederne for ideer og strøtanker, som vi så kaster på tværs i lokalet og støber nye ideer ud fra.

Når idérummet er fyldt, skal de trykprøves, og kun de stærkeste vælges til. Her balanceres ofte mellem de ‘sikre’ ideer, som potentielt drukner i opmærksomheds-ræset og de mere kuriøse indfald, som trækker jer ud af komfortzonen. Løsningen bliver ofte fundet et sted midt imellem.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Lasse Giversen

Creative Director

lasse@absentwall.dk+45 40 50 64 32

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg