Videomarkedsføring Sociale Medier Youtube

Service

YouTube markedsføring – mød jeres kunder, der hvor de er

Vidste du, at ni ud ti danskere dagligt ser videoer online? Hvis I vil have video med gennemslagskraft, er det derfor værd at overveje, om det ikke er på tide at finde plads i budgettet til YouTube videomarkedsføring. YouTube markedsføring er et genialt værktøj til alt fra niche-virksomheder til jer, der bare gerne vil have effektiv markedsføring og eksponering til en veldefineret målgruppe. Hos Absent Wall elsker vi videoformatet – og bestemt også YouTube markedsføring, der gør det muligt for jer at møde kunderne i øjenhøjde og være der, hvor de er.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

YouTube er lige så relevant for B2B, som det er for B2C

For YouTube er den andenstørste søgemaskine på nettet, og det er et medie, der bruges lige så meget til arbejds-research, som det gør til make-up-tutorials.

Få en skalerbar løsning med YouTube markedsføring – vi hjælper jer hele vejen

YouTube er hjernedødt smart, fordi det er så skalerbart – det vil sige, at både mindre og større virksomheder kan lave et setup, der matcher budget og behov. I behøver altså ikke at kaste de helt store summer I jeres YouTube markedsføring til at starte med. I kan sagtens starte med lige at dyppe tåen i vandet. Og hey – hvis vandet er lunt og dejligt, kan I overveje et hovedspring til den tid.

Hiv fat i os og få hjælp til videomarkedsføring på YouTube

Hos Absent Wall står vi i hvert fald klar til at producere lækkert indhold, så I kan komme udover rampen med jeres YouTube markedsføring. Vi er med jer hele vejen – fra idé til rådgivning i annoncering. Skal vi tage en snak om jeres muligheder? Fang os herunder.

YouTube er g.e.n.i.a.l.t. til niche-virksomheder

På YouTube kan du målrette din annonce til en enormt defineret målgruppe. Det betyder, at du bruger dine annoncer-kroner smart, fordi du kun bruger budgettet der, hvor der faktisk er konverteringer at hente.

Er markedsføringsbudgettet smalt, eller foretrækker I bare at bruge jeres penge på det, der giver bedst mening?

YouTube markedsføring er både billigt og effektivt sammenlignet med fx tv-reklamer.

I kan ramme bullseye på jeres målgruppe tidligt i kunderejsen

Det betyder, at I med større sandsynlighed kan nudge dem til at investere hos jer, når de er klar til at hive dankortet op af lommen.

YouTube markedsføring og annoncer fungerer som udgangspunkt som PPC (Pay Per Click)

Det betyder, at I faktisk kun betaler for dem, der ser jeres annonce (enten det hele eller dele af den).

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg