Virksomhedspræsentation

Service

Skab målbar effekt med en virksomhedspræsentation

En virksomhedspræsentation video, også kaldet profilfilm, er jeres ansigt udadtil. Det er redskabet, I bruger til at vise verden, hvem I er, hvad I kan og hvem I hjælper – og bruger I den som en aktiv del af jeres marketingmix, kan den være med til at skabe magi på bundlinjen. Hæng på her, hvor du kan se, hvilken forskel en velproduceret præsentationsvideo kan gøre for din forretning.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

En virksomhedspræsentation video er meget mere end branding – det er nye muligheder

Når vi laver en virksomhedspræsentation video, gør vi det med strategisk og velovervejet storytelling – for det er sådan, vi får jeres budskaber helt derud, hvor de gør en reel forskel. Vi handler med vores følelser, og det er præcis dét, jeres produktion af virksomhedspræsentation video skal kunne: Vække følelser. Derfor er virksomhedspræsentation video også meget mere end en video, der kun skal rumstere rundt på jeres egen hjemmeside – den skal ud på alle kanaler, på sociale medier og måske længere ud. Den skal derud, hvor den gør en reel forskel. Hvor den giver flere kunder, mere omtale og nye muligheder.

De levende billeders magt

En virksomhedsfilm er en præsentation af din virksomhed – og alt, den kan og rummer. Det lyder måske, som om det er meget at presse ned i en video, men det behøver det ikke at være. De levende billeder har den fantastiske evne, at vi med kort tid og de rette virkemidler kan formidle komplekse budskaber og ellers tung information på en letforståelig, appetitlig måde – og dét er de levende billeders magt.

Produktion af virksomhedspræsentation video – Skal vi skaffe flere af de rigtige kunder?

Skal jeres erhvervsvideo være af den slags, der gør indtryk, vækker følelser og bliver husket? Hos Absent Wall fortæller vi historien om jer, så den gør indtryk og sætter aftryk – på den måde, der kan være med til at gøre en reel forskel for jeres virksomhed. Skal vi tage en snak om jeres muligheder over en kop kaffe? Kontakt os!

Med en virksomhedspræsentation video sikrer I, at...

Jeres modtagere og besøgende husker jer – video sætter sig bedre fast, så de husker jeres virksomhed efter bare ét møde (Så det er en rigtig god idé at sørge for, det møde er godt)

Med en virksomhedspræsentation video sikrer I, at...

I får formidlet alt det, der kan være svært at fange på skrift. Stemning, følelser og kultur kan være uhyre svært at formidle på skrift, men med de rette filmiske virkemidler kan vi få det helt derud, hvor de kan mærkes helt ind i maven.

Med en virksomhedspræsentation video sikrer I, at...

I har magten over jeres egen fortælling. Det er jeres virksomhed, og det er jeres fortælling – med en produktion af virksomhedsfilm sikrer I, at de er de helt rigtige budskaber, I får ud.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg