Cases /  

De Nordjyske Handelsskoler

Udfordring

Hvordan gør vi op med dogmet omkring kontoruddannelsernes triste fremtid?

Sammen med de nordjyske handelsskoler, søger vi at disrupte fortællingen omkring det at være kontorelev. Med koncepter der slår ret højt ud på vildhedsskalaen, har vi søgt at konkretisere fremtidsmuligheder og perspektiver i at blive kontorelev. Vildhedsskalaen definerer umiddelbart hvor vilde en organisation er villige til at være og som oftest, en ret god indikator for den kreative frihed vi har når det kommer til konceptudviklingen.

Kunde

De Nordjyske Handelsskoler

Services

Resarch & analyse

Fokusgruppeinterview

Konceptudvikling

Videoproduktion

Løsning

Hvad kan skræmme de unge væk fra kontoruddannelsen og hvordan undgår man at blive fanget på et kontor med gamle mennesker? Det der som oftest skræmmer de unge væk fra denne type af kommunikation, er når det bliver voksen-ung kommunikation. Samtidig fangede vi interessante pains i vores dialoger med målgruppen, som var en del af præproduktionen. Disse pains er blevet belyst igennem videoerne og skaber en mere funderet ramme for selve videoerne.

Løsning

Det der som oftest skræmmer de unge væk fra denne type af kommunikation, er når det bliver voksen-ung kommunikation. Samtidig fangede vi interessante pains i vores dialoger med målgruppen, som var en del af præproduktionen. Disse pains er blevet belyst igennem videoerne og skaber en mere funderet ramme for selve videoerne.

Team

Producer - Søren Mølgaard

DP - Magnus Dahl

DP - Kathrine Langmach

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Søren Mølgaard

Producer

søren@absentwall.dk+45 40 50 64 33