SERVICE

Videoproduktion

Intet budskab er for stort – eller for småt – til at vi ikke kan tage det og forme til en autentisk og professionel video, der på en effektiv måde formår at kommunikere dit budskab.

Hos Absent Wall lægger vi ikke kun vægt på at producere sublime videoer med stil og kant; vi lægger i lige så høj grad vægt på at skabe videoer, der er unikke og mindeværdige.

Så nemt er det

Vores videoproces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Produktion af video - hvorfor er professionel hjælp en god idé?

Lad os lige kort vende tilbage til det famøse nåleøje. Formår du at trænge gennem det, venter der oceaner af fordele på den anden side. Du kan sagtens forsøge dig med din egen videoproduktion, og du kan også sagtens lykkes med det – men så skal du være en dygtig formidler og vide noget om produktion af video. Er du grøn på området, vil vi til hver en tid slå et slag for, at den professionelle hjælp er mere end godt givet ud. Vi kan hjælpe dig med at skabe en knivskarp historie, der vil blive husket af modtageren. Derudover ved vi alt, der er værd at vide om kameraføring, lyssætning og den rette mono- eller dialog i en videoproduktion. Benytter du dig af professionel hjælp til din video produktion, kan det skabe massiv trafik for din virksomhed, dit produkt eller din person. Tør du lade være? Vi producerer videoer i hele Danmark, og vores karet kører tit forbi både København, Aarhus, Odense, Svendborg og Aalborg.

Video produktion kan promovere din virksomhed

Hos Absent Wall kan vi hjælpe dig med forskellige former for videoproduktion. Det være sig: Droneoptagelser Eventvideoer Youtube reklamer Indhold til sociale medier Produktvideoer Reklamefilm Og meget mere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ud fra disse laver vi en udførlig plan for produktionen af din video. En god video kan nemlig skabe merværdi for din virksomhed eller din person, og den kan promovere din virksomhed på måder, hvor det skrevne ord slet ikke kan være med. Faktum er, at vi som forbrugere er glade for videoer. Om det så er reklamer, kampagner, nyheder eller kattevideoer, bliver de set og delt som aldrig før. Den bølge vil du gerne ride på, og det kan vi hjælpe dig i mål med hos Absent Wall.

Er du nysgerrig på videoproduktion priser?

Det vil altid være billigere for dig at optage din egen videoproduktion med dit håndholdte smartphone-kamera. Til gengæld vil du langt de fleste gange også opnå et resultat, der er langt mindre tilfredsstillende end det, professionel hjælp kan gøre for dig. Videoproduktion priser varierer selvsagt efter, hvad du ønsker at få produceret. Derfor er vi nødt til at kende dine ønsker, før vi kan udforme en fornuftig og fair pris til dig. Vid dog, at vi tilbyder billig videoproduktion, men altid komplekse videoproduktioner, udført med ekspertise og i tæt dialog med dig. Og lad os bare være ærlige: De penge, du smider i en professionel video, er penge, du kommer til at tjene mangefoldigt igen. Du kender sikkert de videoer, du ikke kan undgå at blive eksponeret for, når du bevæger dig online. Det er allesammen videoer, der formår at skabe content med værdi, et vigtigt budskab eller relation til den, der beskuer. En god video, er en video der bliver liket, delt og kommenteret på, og det er derhen, vi skal med din næste videoproduktion. Lad os hjælpe dig i mål.

Værdiskabende Videoproduktion

For blot få år tilbage kunne du skille dig ud fra mængden, hvis blot du formidlede dig via en kort video, da det stadig var nyt og banebrydende – i hvert fald for enkeltpersoner og mindre virksomheder. I mange år har der selvfølgelig eksisteret reklamevideoer, som en yderst effektiv måde at sælge produkter på. I dag er det imidlertid sådan, at næsten alle er i besiddelse af en smartphone med indbygget kamera. Vores formidling foregår mere og mere gennem video end tekst, og derfor skal der mere til, hvis du vil skabe en værdiskabende, videoproduktion, der kan komme gennem nåleøjet. Det kan derfor være en rigtig god idé at alliere dig med et professionelt firma, der kan varetage din video produktion for dig. Hos Absent Wall har vi stor erfaring med produktion af video for store og små aktører, og vi hjælper selvfølgelig også dig.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-inclusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S