Videoproduktion

Intet budskab er for stort – eller for småt – til at vi ikke kan tage det og forme til en autentisk og professionel video, der på en effektiv måde formår at kommunikere dit budskab.

Hos Absent Wall lægger vi ikke kun vægt på at producere sublime videoer med stil og kant; vi lægger i lige så høj grad vægt på at skabe videoer, der er unikke og mindeværdige.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Produktion af video - hvorfor er professionel hjælp en god idé?

Lad os lige kort vende tilbage til det famøse nåleøje. Formår du at trænge gennem det, venter der oceaner af fordele på den anden side. Du kan sagtens forsøge dig med din egen videoproduktion, og du kan også sagtens lykkes med det – men så skal du være en dygtig formidler og vide noget om produktion af video. Er du grøn på området, vil vi til hver en tid slå et slag for, at den professionelle hjælp er mere end godt givet ud. Vi kan hjælpe dig med at skabe en knivskarp historie, der vil blive husket af modtageren. Derudover ved vi alt, der er værd at vide om kameraføring, lyssætning og den rette mono- eller dialog i en videoproduktion. Benytter du dig af professionel hjælp til din video produktion, kan det skabe massiv trafik for din virksomhed, dit produkt eller din person. Tør du lade være? Vi producerer videoer i hele Danmark, og vores karet kører tit forbi både København, Aarhus, Odense, Svendborg og Aalborg.

Video produktion kan promovere din virksomhed

Hos Absent Wall kan vi hjælpe dig med forskellige former for videoproduktion. Det være sig: Droneoptagelser Eventvideoer Youtube reklamer Indhold til sociale medier Produktvideoer Reklamefilm Og meget mere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ud fra disse laver vi en udførlig plan for produktionen af din video. En god video kan nemlig skabe merværdi for din virksomhed eller din person, og den kan promovere din virksomhed på måder, hvor det skrevne ord slet ikke kan være med. Faktum er, at vi som forbrugere er glade for videoer. Om det så er reklamer, kampagner, nyheder eller kattevideoer, bliver de set og delt som aldrig før. Den bølge vil du gerne ride på, og det kan vi hjælpe dig i mål med hos Absent Wall.

Er du nysgerrig på videoproduktion priser?

Det vil altid være billigere for dig at optage din egen videoproduktion med dit håndholdte smartphone-kamera. Til gengæld vil du langt de fleste gange også opnå et resultat, der er langt mindre tilfredsstillende end det, professionel hjælp kan gøre for dig. Videoproduktion priser varierer selvsagt efter, hvad du ønsker at få produceret. Derfor er vi nødt til at kende dine ønsker, før vi kan udforme en fornuftig og fair pris til dig. Vid dog, at vi tilbyder billig videoproduktion, men altid komplekse videoproduktioner, udført med ekspertise og i tæt dialog med dig. Og lad os bare være ærlige: De penge, du smider i en professionel video, er penge, du kommer til at tjene mangefoldigt igen. Du kender sikkert de videoer, du ikke kan undgå at blive eksponeret for, når du bevæger dig online. Det er allesammen videoer, der formår at skabe content med værdi, et vigtigt budskab eller relation til den, der beskuer. En god video, er en video der bliver liket, delt og kommenteret på, og det er derhen, vi skal med din næste videoproduktion. Lad os hjælpe dig i mål.

Værdiskabende Videoproduktion

For blot få år tilbage kunne du skille dig ud fra mængden, hvis blot du formidlede dig via en kort video, da det stadig var nyt og banebrydende – i hvert fald for enkeltpersoner og mindre virksomheder. I mange år har der selvfølgelig eksisteret reklamevideoer, som en yderst effektiv måde at sælge produkter på. I dag er det imidlertid sådan, at næsten alle er i besiddelse af en smartphone med indbygget kamera. Vores formidling foregår mere og mere gennem video end tekst, og derfor skal der mere til, hvis du vil skabe en værdiskabende, videoproduktion, der kan komme gennem nåleøjet. Det kan derfor være en rigtig god idé at alliere dig med et professionelt firma, der kan varetage din video produktion for dig. Hos Absent Wall har vi stor erfaring med produktion af video for store og små aktører, og vi hjælper selvfølgelig også dig.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.