Videoproduktion

Service

Vi bruger storytelling og billeder i bevægelse, til at fragte budskaber ind på lystavlen hos målgruppen.

Gør budskabet mindeværdigt

Video er blandt de mest effektive redskaber i værktøjskassen, når målgruppen skal på en rejse ind i jeres brandunivers. 

Sandheden er, at alle kan lave video i dag – men budskaber bliver først mindeværdige, når en god fortælling møder den stilsikre eksekvering i troværdigt samspil med jeres brand.

Her arbejder vi ofte med:

Konceptudvikling, kampagner, storyboarding, produktvideo, testimonials, lyssætning, lyddesign, location scouting, color grading

Tænk video ind i brugerrejsen

Video kan løfte kunderejsen. B2B købere har aldrig været mere selvhjulpne end de er i dag, hvilket betyder at dine kunder forventer at kunne finde informationerne, de søger, på jeres digitale kanaler. Video kan være et enormt bidrag til kundeoplevelsen og endda jeres SEO indsatser.

Når dine besøgende bruger tid på at se en video på dit website, signalerer det til søgemaskiner, som Google, at indholdet er værdifuldt, og I belønnes ofte med en bedre rangering. 
Helt lavpraktisk, kan taktisk placerede videoer, skabe positive associationer og dermed højne sandsynligheden for at I vinder kunderne.

Vores tilgang er enkel

Med afsæt i en grundig analyse af jeres brand videoficerer vi et svar på den kommunikative udfordring, I står med. Uanset om svaret er et videounivers eller en reklamekampagne, leder vi processen og projektet sikkert i havn og sikrer jer en professionel videoproduktion. 

Vi ved, at virkeligheden sjældent kan koges ned til en regnearkslignende contentplan. Vi har derfor udviklet en forretning, der rimer på agilitet, omskiftelighed og effektiv eksekvering med sigte efter mærkbare resultater. Det kalder vi for økonomisk bæredygtig kreativitet. 

Hos Absent Wall garanterer vi seværdighed. Vi vælger aldrig den nemme løsning blot for nemhedens skyld - og vi gør alt for at undgå generisk video. Gennem et ambitiøst samarbejde og en tæt dialog skræddersyes konceptet altid til videoens specifikke målgruppe og afsenderposition, og vi er ikke tilfredse med en video, hvis den ikke skaber resultater

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Søren Mølgaard

Producer

søren@absentwall.dk+45 40 50 64 33

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg