'Stærkt som beton'

Cases /  

Give Elementer

Udfordring

Hvordan får man skabt en medarbejderfortælling, der både lokker nye talenter til en lille jysk by og samtidig understøtter opfattelsen af virksomhedskulturen hos de nuværende ansatte?

Kunde

Give Elementer

Services

Videoproduktion

Strategisk kommunikation

Employer branding

Løsning

Efter interviews med ledelsen og de ansatte, fik vi skabt en fortælling, om en verden langt fra blankpolerede skriveborde og tæt på et fællesskab, der er 'stærkt som beton'. Med denne sætning, skabte vi en rettesnor for den fremadrettede kommunikation.

Rekrutteringsvideoen blev et lille vindue ind til en verden, hvor en tung fortællerstemme og en tung lydside tager publikum med ind i den traditionsrige og familieejede virksomhed med en vital betydning for sit lokalområde.

Løsning

Efter interviews med bådeledelse og ansatte, destillerede vi fortællingen ned til en essens; som lå langt fra blanke skriveborde og tættere på et fællesskab, der er stærkt som beton - men altid parat til at udvikle sig.

Rekrutteringsvideoen blev udformet som et lille vindue ind til Give Elementers verden, hvor en tung fortællerstemme og en tung lydside tager modtageren på en rejse i den traditionsrige og familieejede virksomhed med en vital betydning for sit omkringliggende samfund.

Team

Output

Give Elementer fik en employer branding kommunikation, der faldt på et meget tørt sted, og videoen er blevet brugt ad flere omgange til annoncering og opslag - i flere forskellige formater, som passer til de forskellige digitale medier.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Jeppe Rahbek

CEO & Founder

jeppe@absentwall.dk+45 40 50 64 31