Branding & Identitet

Service

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer.

Stærke brands vinder

Hvis I har svært ved at differentiere jer i forhold til konkurrenterne, er det et tegn på, at I bør tage styring over jeres brand.

Årtiers marketingsundersøgelser peger på, at et stærkt brand med en knivskarp fortælling er nøglen til at styrke virksomhedens markedsposition. Vi placerer jer på den rigtige side af ligningen ved at styrke jeres strategiske fundament og identitet. Visuelt og kommunikativt.

Her arbejder vi ofte med:

Workshops, teamøvelser, visuel identitet, kommunikation, tone of voice, kernefortælling, nøglebudskaber, brand arketyper, grafisk design, brand guide, markedsundersøgelser, desk research.

Se cases

Differentieret og distinkt

Alt hvad I siger og gør, former folks opfattelse af jer. Men at styre sit brand er naturligvis lettere sagt end gjort – og kræver et fokuseret blik; som kigger indad, udad og fremad.

Mens brandstrategien har til formål at strømline og målrette jeres kommunikation, således den kan forme opfattelser – så er brandidentitetens rolle at gøre virksomheden nem at identificere og svær at kopiere. Her er målet at være distinkt, gennem visuelle markører, som f.eks. logo, farvekombinationer, typografi og billedstil. Elementer, som skaber jeres udtryk på bl.a. hjemmesider, sociale medier, facadeskiltning, etc.

Alt udspringer fra kernen

En brand identitet starter med et kig i maskinrummet. Vi vil forstå de indre mekanismer, før vi har holdninger til virksomhedens rolle i den omkringliggende verden.

Men vi ved også, at ingen kender virksomheden bedre end jer. Derfor er vores rolle at facilitere et rum, hvor vi sammen får talt os ind til kernen og vigtigere endnu; at vi i fællesskab får sikret enighed om kernefortællingen. Når vi alle er enige om fundamentet, oplever vores kunder en markant effekt af resultaterne i det efterfølgende arbejde – af alt fra visuel identitet til videokampagner

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Lasse Giversen

Creative Director

lasse@absentwall.dk+45 40 50 64 32

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg