Område Nordjylland Frederikshavn

Service

Få professionel hjælp til videoproduktion i Frederikshavn

Filmproduktion i Frederikshavn er enkel og effektiv markedsføring.Er det på tide at give konkurrenterne baghjul og udnytte jeres fulde potentiale? Hos Absent Wall er vi eksperter i videomarkedsføring, der virker – og vi tager gerne turen til charmerende Frederikshavn for at hjælpe jer med at nå jeres ambitioner. Vi har base i Aalborg, men kareten kender heldigvis de danske landeveje usandsynlighed godt – så hvis du er på udkig efter en professionel videoproduktion i Nordjylland, melder vi os til tjeneste.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Vær omhyggelig med at finde den rette samarbejdspartner

Nej, det er ikke bare et lunkent salgstrick fra vores side. Og nu skal du høre hvorfor: Det sker jævnligt, at velmenende firmaer kaster penge efter videoindhold – og ender med et middelmådigt resultat, de faktisk ikke har lyst til at dele med andre. Hvis du gerne vil have professionelt udført produktion af video i Frederikshavn (der kan gøre andre end din mor stolt), så pas på med at sige ja tak til den første og den bedste. Vi gør vores bedste for at sikre målbare resultater og et godt samarbejde – vi har fx strømlinede processer, fuld gennemsigtighed med vores tidligere projekter og altid tid til en uforpligtende snak, hvor vi kan mærke efter, om kemien spiller.

Filmproduktion i Frederikshavn: Få jeres video set

Vi kan lige så godt være ærlige: At poste en video én gang på Facebook og uploade den på en underside-til-en-underside kommer altså ikke til at skabe Black-Friday-i-USA-lignende tilstande, hvor kunderne står I kø for at handle med jer. Jeres videoproduktion i Nordjylland skal ud, hvor den bliver set – og det kræver lige så meget strategi og planlægning som alt jeres andet markedsføring. (Er I ikke eksperter i online markedsføring? No worries – vi gi’r gerne gode råd)

Skal vi sammen skabe video-magi og målbare resultater?

Hvis I er på udkig efter en kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe jer i mål med en veldrejet videoproduktion i Frederikshavn, melder vi os allerydmygst til tjeneste. Hvis I er nysgerrige på vores tidligere projekter, processer eller noget helt tredje, sætter vi altid gerne tid af til en uforpligtende snak.

Det handler om at holde bålet i gang

Dine kunder skal påvirkes mange gange, før de er klar til at hive kortet op ad lommen. Og det kræver konsistens i din markedsføring. Forestil dig, at din kunde er et bål (hæng på, det giver mening lige om lidt). Når du har smidt én kævl på bålet, er der gang i bålet. … I cirka 7 minutter. Vil du holde ilden i gang og bålet varmt, skal du hele tiden fodre det med nyt brænde. Og det samme gælder din markedsføring. Dine potentielle kunder skal passes og plejes, før du mærker resultater. En kontinuerligt indsats med løbende nyt indhold er alfa og omega for jeres succes – derfor tilbyder vi content on demand, hvor du får dugfrisk content hver eneste måned.

Enkle tips til succes

I har luret, at det der videomarkedsføring giver resultater.I har nok også besluttet, at det er noget, I kan og bør investere i. Måske har I også snævret feltet ind i forhold til, hvem der skal producere det for jer?Fedt! Hos Absent Wall elsker vi jo video – og når først I har set, hvor store resultater I kan få med strategisk og målrettet videomarkedsføring, er vi ret sikre på, I vil gøre det samme.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg