Profilvideo

Med en profilvideo præsenterer du virksomheden på bedste vis

Video er en af de mest effektive kommunikationsformer. Også når det kommer til at præsentere din virksomhed. Med en profilvideo kan du kommunikere præcist det, du ønsker. Din virksomheds profil, værdier, kultur, effektivitet – eller hvad du ellers har af ønsker til en video, der skal beskrive og give et levende indtryk af netop din virksomhed.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Profilvideoer

Det vigtigste skub en profilvideo kan gøre, er at skubbe jer i den retning i ønsker. Skubbet opstår ikke, såfremt folk ikke ser den. Derfor er vores hovedformål at skabe en profilvideo som er seværdig, men også rummer jeres agenda med indholdet.

Corporate cringe

Seværdigt og corporate cringe går ofte, eller meget sjældent, hånd i hånd. Derfor er det vigtigt at vi sammen afstemmer mål og forventede resultater med produktionen, men samtidig sikrer at indholdet ikke skubber jer mod cringe. Den er svær, vi kan klare det.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.