Virksomhedsfilm

Service

Virksomhedsfilm der skaber opmærksomhed

En knivskarp virksomhedsfilm er uundværlig for enhver virksomhed, der tager sig selv seriøst. En velproduceret virksomhedsfilm skaber ikke bare (positiv) opmærksomhed omkring jeres firma – det er også en vaskeægte multitasker, som I kan bruge på tværs af medier og markedsføringskanaler. Hos Absent Wall har vi et alenlangt CV – og vi har produceret et hav af virksomhedsfilm. Og hvorfor er det så relevant for dig at vide? Jo, det er det, fordi det er din garanti for, at vi kan navigere ind til kernen af jeres forretning – og samtidig formå at få jeres værdier til at skinne igennem i en visuelt imponerende virksomhedsfilm.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Giv et suverænt førstehåndsindtryk med en virksomhedsfilm

Du kender det godt. Det er næsten umuligt at ryste et dårligt førstehåndsindtryk af sig. Derfor gør man som regel sit bedste for at gøre et godt indtryk, første gang man møder nogen – og det er uanset, om det er kunder, samarbejdspartnere eller den nye svigerfamilie. Men hvordan sørger man lige for, at førstehåndsindtrykket sidder lige i skabet, når man ikke selv kan være der fysisk? Det gør man selvfølgelig med velproduceret video. En video kan alt – og mere til. I en video kan du sætte gang i alle sanserne og bruge et hav af effektive virkemidler til at sørge for, at I ikke bare giver et godt indtryk – men også indprenter jer i hukommelsen hos jeres modtagere.

Virksomhedsfilm med det rette budskab

Virksomhedsfilm, firmafilm, profilfilm… Kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at det handler om at koge fond på jeres virksomhed – og så indkapsle det i en virksom video. Vi ved, hvordan man vinkler budskaber. Og vi ved også, hvordan vi finder ind til kernen af jer – og pakker det hele ind i lækker storytelling, der sørger for, at jeres modtager hæfter sig ved jer og jeres budskab.

Sådan foregår det, når vi laver en virksomhedsfilm for jer

Når vi laver en virksomhedsfilm for jer, sørger vi for at tage teten. Vi ved nemlig godt, at I har travlt – og derfor sørger vi for at gøre det så nemt og behageligt for jer som muligt. I kan med andre ord trygt overlade opgaven til os, og så skal I egentlig bare læne jer tilbage og vente på, at vi sender det færdige resultat til her.

Fase #1: Vi stiller skarpt på jer

Vi ved godt, at I har travlt. Derfor er det sidste, vi vil, at spilde jeres tid. Så for at undgå det, starter vores samarbejde med en grundig forventningsafstemning. Her kommer vi rundt om alt fra jeres målgruppe og formål til særlige ønsker. Herefter følger research og samtaler/møder, hvor vi finder helt ind til hinanden. Når der er styr på det indledende, sætter vi jer ind i, hvordan resten af processen fungerer.

Fase #2: Nu skal vi i gang med det første benarbejde

Før vi overhovedet trykker på optag-knappen, er der en del benarbejde, der skal gøres. I fase to kan I til gengæld godt smide stængerne op – her er det nemlig os, der kommer på arbejde. I fase to laver vi moodboards, briefs og en hel del andre forberedelser. Det her benarbejde er fuldkomment uvurderligt, og først når alt er på plads, kan vi gå videre til selve produktionen.

Fase #3: Vi trykker “on” og starter med at filme jeres virksomhedsfilm

I fase tre flytter vi os fra skrivebordet og “ud i marken”. Nu er det nemlig tid til at få de gode skud i kassen til jeres virksomhedsfilm. Her bruger vi det bedste udstyr og tager et hav af backups, så vi kan sikre jer det resultat, som både vi og I drømmer om.

Fase #4 og 5: Materialet skal forvandles til en sammenhængende profilfilm – og så får vi feedback

Vi tager redigeringsbrillerne på og tryller med alt, hvad vi har – lige fra colorgrading til grafik. Og nu får I lov til at se, hvad vi har arbejdet med for jer – her er der nemlig også feedbackrunder, så vi kan være sikre på at ramme den lige i r*ven. Herefter er der et styks gennemarbejdet virksomhedsfilm til jer. Har I fået de resultater, I drømte om? Det er noget af det, vi snakker om i en opfølgende samtale. Vi elsker at blive bedre – og vi elsker at hjælpe jer. Så her tager vi en evaluering over hele samarbejdet.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg