SERVICE

Virksomhedsfilm

Virksomhedsfilm der skaber opmærksomhed

En knivskarp virksomhedsfilm er uundværlig for enhver virksomhed, der tager sig selv seriøst. En velproduceret virksomhedsfilm skaber ikke bare (positiv) opmærksomhed omkring jeres firma – det er også en vaskeægte multitasker, som I kan bruge på tværs af medier og markedsføringskanaler. Hos Absent Wall har vi et alenlangt CV – og vi har produceret et hav af virksomhedsfilm. Og hvorfor er det så relevant for dig at vide? Jo, det er det, fordi det er din garanti for, at vi kan navigere ind til kernen af jeres forretning – og samtidig formå at få jeres værdier til at skinne igennem i en visuelt imponerende virksomhedsfilm.

Så nemt er det

Vores videoproces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Fase #1: Vi stiller skarpt på jer

Vi ved godt, at I har travlt. Derfor er det sidste, vi vil, at spilde jeres tid. Så for at undgå det, starter vores samarbejde med en grundig forventningsafstemning. Her kommer vi rundt om alt fra jeres målgruppe og formål til særlige ønsker. Herefter følger research og samtaler/møder, hvor vi finder helt ind til hinanden. Når der er styr på det indledende, sætter vi jer ind i, hvordan resten af processen fungerer.

Fase #4 og 5: Materialet skal forvandles til en sammenhængende profilfilm – og så får vi feedback

Vi tager redigeringsbrillerne på og tryller med alt, hvad vi har – lige fra colorgrading til grafik. Og nu får I lov til at se, hvad vi har arbejdet med for jer – her er der nemlig også feedbackrunder, så vi kan være sikre på at ramme den lige i r*ven. Herefter er der et styks gennemarbejdet virksomhedsfilm til jer. Har I fået de resultater, I drømte om? Det er noget af det, vi snakker om i en opfølgende samtale. Vi elsker at blive bedre – og vi elsker at hjælpe jer. Så her tager vi en evaluering over hele samarbejdet.

Fase #2: Nu skal vi i gang med det første benarbejde

Før vi overhovedet trykker på optag-knappen, er der en del benarbejde, der skal gøres. I fase to kan I til gengæld godt smide stængerne op – her er det nemlig os, der kommer på arbejde. I fase to laver vi moodboards, briefs og en hel del andre forberedelser. Det her benarbejde er fuldkomment uvurderligt, og først når alt er på plads, kan vi gå videre til selve produktionen.

Fase #3: Vi trykker “on” og starter med at filme jeres virksomhedsfilm

I fase tre flytter vi os fra skrivebordet og “ud i marken”. Nu er det nemlig tid til at få de gode skud i kassen til jeres virksomhedsfilm. Her bruger vi det bedste udstyr og tager et hav af backups, så vi kan sikre jer det resultat, som både vi og I drømmer om.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-inclusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S