Videoproduktion København

Service

Skal du have produceret en professionel video i København?

I så fald står Absent Wall klar til at hjælpe dig med at udvikle og producerer videoer der altid stræber efter nye højder mht. indhold, udtryk og kvalitet der kreativt smelter sammen til en helstøbt og unik oplevelse. At føre dine visioner fra idé til virkelighed – Fra stikord, tændstikmænd og krydseduller til levende billeder – anser vi for en af vores fornemste opgaver og kan derfor tilbyde dig en enestående mulighed for at få dine krav mødt og dine ønsker opfyldt i forhold til videoproduktion. Man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord – så vi tør slet ikke at begynde at regne på, hvor meget en video siger! Til gengæld tør vi godt begynde at regne på, hvor meget en professionel videoproduktion i København, Århus eller måske Aalborg kan gøre for din forretning. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for, hvor meget potentiale der er i at bruge video i din markedsføring, vil det med garanti komme bag på dig, hvor god en investering det faktisk er. Hos Absent Wall er vi eksperter ud i alt, der har med video at gøre – og vi hopper også gerne ind i kareten for at hjælpe dig med videoproduktion i København. Derudover skal du altid være velkommen til at besøge os på følgende adresse Absent Wall, Vesterbrogade 74, 1620 København V.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Videoproduktion i Købehavn, der kommunikere dit budskab

Hvad end dit budskab er, og hvilken form den er i, sørger vi for at formidle det klart og tydeligt. Dvs. at vi kan hjælpe dig med alt lige fra reklamevideoer og produktvideoer, til eventvideoer og interview. Vi har erfaring med det hele og kan derfor tilbyde et slutresultat, hvor dit budskab skærer igennem. Vi arbejder ud fra tankegangen om ”kun fantasien sætter grænser”. Derfor sætter vi heller ingen grænser for hvilke idéer du godt kunne tænke dig at få inkorporeret i dine videoer, og som altid, står vi klar på en god omgang sparring og idéudvikling.

Kreativitet og nyskabelse

Hos Absent Wall sætter vi ingen grænser for gode idéer og kreative inputs. Derfor er dine idéer netop også altid velkomne og vi står som altid klar på at drøfte dem – over en kop kaffe eller to ved os eller hos jer i Hovedstaden – og finde ud af hvordan vi effektiv kan inkorporere dem i videoproduktionen. Hos Absent Wall har vi udviklet en tilgang til vores stolte håndværk. Betegnet som ”Flabet professionalisme”, garanterer vi en top professionel og kvalitetsbevidst videoproduktion der samtidig giver plads og tørrer at være tilpas nok innovativ, provokerende og flabet, til at den skiller sig ud fra mængden, således slutresultatet bliver noget der kan levere noget nyt og spændende.

På Facebook, Instagram, i fjernsynet, på YouTube, på hjemmesider…

Det er ingen hemmelighed, at videomarkedsføring er i kraftig fremgang – du ser videoer overalt: På Facebook, Instagram, i fjernsynet, på YouTube, på hjemmesider… Der er et hav af grunde til, at det kun er sund fornuft at skyde flere af jeres markedsføringskroner i video. Vi kunne skrive lange romaner om alle de fede fordele – men det vil vi spare dig for. I stedet har vi kogt det ned til vores top 5 grunde til, hvorfor I bør investere i videoproduktion i København. 5 gode grunde til at investere i professionel video: Video er eminent til at fange din modtageres opmærksomhedHjernen er skruet sammen på den måde, at dine øjne tiltrækkes af bevægelse. Så når der dukker en video op i dit feed, på en hjemmeside eller et helt tredje sted, vil hjernen automatisk rette sin opmærksomhed derhen.Vi er mange, der vilde med video – inklusiv GoogleGoogle elsker video – og når der er noget, der behager Google, så bliver det belønnet. Så hvis du har våde drømme om podiepladser på Google, kommer du ikke uden om velproduceret video.Videoindhold kan bruges igen og igen…Og igen og igen. Når vi laver eksempelvis en videoproduktion i København, sørger vi for, at du får video, du kan bruge på tværs af platforme og medier – det er smart for dig, fordi du med én investering får noget, du kan genbruge.Dit budskab kommer ud – og bliver deltVideo er nemt at dele – og er derfor oplagt at bruge på sociale medier. Det er let at dele, let at fordøje – og så er det faktisk det mest engagerende format inden for content marketing. Skal du have din målgruppe op ad stolen? Ja, så er det video, der skal til.Folk husker video markant bedreDu vil gerne opbygge et brand og en virksomhed, der faktisk efterlader et indtryk hos modtageren, ikke? Så tyg lige lidt på den her: Folk husker 80 procent af, hvad de ser – og kun 20 procent af, hvad de læser. Så med en velproduceret video sørger du for, at din virksomhed ikke går i glemmebogen.Skal vi hjælpe dig med toptune din content marketing med velproduceret video? Så sidder vi klar til at hoppe ind i bilen og tage turen til djævleøen. Alternativt finder du os her –> Absent WallVesterbrogade 741620 København V

Stor viden og forståelse vedrørende medieplatforme

Vi kan som krølle på halen i produktionsforløbet, også tilbyde udførelse og rådgivning omkring søgeoptimering og trafikskabelse af dine videoer. De moderne og populære medieplatforme som f.eks. Youtube, Facebook og Google, der alle har deres styrker og svagheder, som vi hos Absent Wall har stor viden omkring og derfor kan tilbyde at optimere dine videoer i henhold til. Var det i virkeligheden ikke videoproduktion men i stedet filmproduktion i København du ledte efter, så er det også noget, vi hos Absent Wall specialiserer os i.

Hvad indebærer videoproduktion?

Videoproduktion er som oftest opdelt i 3 faser. Preproduktion, produktion og postproduktion. Disse 3 faser sikrer både kravspecifikationen, men også produktet og formålet med indholdet.

Hvad koster videoproduktion i København?

Prisen på videoproduktion vil altid variere. Som oftest kan man komme i gang for kr. 10.000, med lidt input selv. Især det at skabe rammerne for konceptet kan bringe prisen op, hvor selve produktionen og postproduktionen som oftest er mere håndterbart.

Hvorfor skal I producere vores videoer?

Med et udgangspunkt i “økonomisk bæredygtig kreativitet” sikrer vi jer indhold som spiller overens med resten af jeres strategi, samt indhold der har til formål at skabe et afkast for jer på sigt.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg