SERVICE

Videoproduktion København

Skal du have produceret en professionel video i København?

I så fald står Absent Wall klar til at hjælpe dig med at udvikle og producerer videoer der altid stræber efter nye højder mht. indhold, udtryk og kvalitet der kreativt smelter sammen til en helstøbt og unik oplevelse. At føre dine visioner fra idé til virkelighed – Fra stikord, tændstikmænd og krydseduller til levende billeder – anser vi for en af vores fornemste opgaver og kan derfor tilbyde dig en enestående mulighed for at få dine krav mødt og dine ønsker opfyldt i forhold til videoproduktion. Man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord – så vi tør slet ikke at begynde at regne på, hvor meget en video siger! Til gengæld tør vi godt begynde at regne på, hvor meget en professionel videoproduktion i København, Århus eller måske Aalborg kan gøre for din forretning. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for, hvor meget potentiale der er i at bruge video i din markedsføring, vil det med garanti komme bag på dig, hvor god en investering det faktisk er. Hos Absent Wall er vi eksperter ud i alt, der har med video at gøre – og vi hopper også gerne ind i kareten for at hjælpe dig med videoproduktion i København. Derudover skal du altid være velkommen til at besøge os på følgende adresse Absent Wall, Vesterbrogade 74, 1620 København V.

Så nemt er det

Vores video proces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Stor viden og forståelse vedrørende medieplatforme

Vi kan som krølle på halen i produktionsforløbet, også tilbyde udførelse og rådgivning omkring søgeoptimering og trafikskabelse af dine videoer. De moderne og populære medieplatforme som f.eks. Youtube, Facebook og Google, der alle har deres styrker og svagheder, som vi hos Absent Wall har stor viden omkring og derfor kan tilbyde at optimere dine videoer i henhold til. Var det i virkeligheden ikke videoproduktion men i stedet filmproduktion i København du ledte efter, så er det også noget, vi hos Absent Wall specialiserer os i.

Hvorfor skal I producere vores videoer?

Med et udgangspunkt i “økonomisk bæredygtig kreativitet” sikrer vi jer indhold som spiller overens med resten af jeres strategi, samt indhold der har til formål at skabe et afkast for jer på sigt.

Hvad indebærer videoproduktion?

Videoproduktion er som oftest opdelt i 3 faser. Preproduktion, produktion og postproduktion. Disse 3 faser sikrer både kravspecifikationen, men også produktet og formålet med indholdet.

Hvad koster videoproduktion i København?

Prisen på videoproduktion vil altid variere. Som oftest kan man komme i gang for kr. 10.000, med lidt input selv. Især det at skabe rammerne for konceptet kan bringe prisen op, hvor selve produktionen og postproduktionen som oftest er mere håndterbart.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-incmlusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S