Content on demand

Vi står for hele molevitten lige fra strategien til optagelserne og leveringen til de respektive medier, så I kun skal koncentrere jer om det, I er gode til – og så selvfølgelig de gode resultater.

Med Content on demand hjælper vi jer med at sikre relevant indhold til jeres markedsføring hver eneste måned. Vi tager både teten og den kreative kasket på, så I trygt kan læne jer tilbage og være sikre på, at I får knivskarpt videoindhold, der bliver markedsført, så I rent faktisk mærker forskellen.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Content on demand betyder én mindre bekymring.

… I stedet kan du koncentrere dig om at skabe værdi for din forrentning – og sove bedre om natten ved tanken om, at vi gør præcis det samme. Med en content on demand-løsning hos os, får I ikke bare løbende video – I får en dedikeret spiller på holdet, der er cirka lige så ambitiøs som Messi på en fodboldbane. Og det er vel at mærke ambitioner på jeres vegne.

Video og Rom

Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør jeres markedsføring heller ikke - men et sted skal man starte. Og hvis det virker en kende uoverskueligt for jer at kaste jer ud i en brandvideo, er content on demand en oplagt løsning. Skal vi sammen sætte os ned, se på hvad der virker – og finde ud af, hvordan vi gør det endnu bedre og udnytter alt det, I garanteret er vanvittigt dygtige til? Vi får jeres budskaber losset ud over rampen hver eneste måned – og I høster fordelene. Hver eneste måned. Vi står i hvert fald klar til at hjælpe jer med at sætte fut i omsætningen og få jeres budskaber derud, hvor de rammer målgruppen lige i hjertekulen.

I sikrer jer, at I får mest muligt ud af jeres hårdt tjente marketing-kroner

I slipper for at bruge penge på indhold, I aldrig får udnyttet det fulde potentiale af. Vi har set det her ske 100 gange før, og derfor har vi krudtet en løsning sammen, der går i sulet på problemerne og sikrer jer, at I faktisk får noget ud af det content, I smider penge efter. I bruger penge på video, fordi det i sidste ende skal tjene penge til jer - right? Så lad os da sørge for, at det er det, der sker.

Lille indsats - stort udbytte

Og netop derfor har vi valgt at lave en content-on-demand løsning - vi rykker hurtigt og effektivt, og du får løbende produceret killer-content, så jeres virksomhed er kronisk relevant. I virkeligheden handler det “bare” om at plukke de lavthængende frugter. Men er det ikke fuldstændig lige meget, når det viser sig rent faktisk at virke? Spørger du vores kunder, er de i hvert fald ikke i tvivl.

Vores fremragende samarbejdspartnere

Lad os lige lære hinanden lidt at kende

Vi er mennesker, der arbejder med mennesker – og før, vi tager hovedspring i din virksomheds skjulte potentialer og snavsede vasketøj, synes vi kun, det er fair, vi også giver lidt af os selv.

Så her er 4 ting, du (måske) ikke vidste om os:

  • Vi arbejder fire dage om ugen – det har vist sig at være godt for både bundlinjen og humøret.
  • Vi er en velsmurt maskine, der deler både idéer og de der sange, du aldrig får ud af hovedet igen.
  • Vi er (måske) verdensmestre i at brainstorme, finde på skøre idéer og eksekvere på dem.
  • Den første fredag hver måned bruger vi på ikke at tjene penge. Tiden bruger vi på alt fra passionsprojekter til at optimere vores processer og sociale sammenhold. Og dét skaber succes på den lange bane.

Let’s work together!

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.