SERVICE

Content on demand

Vi står for hele molevitten lige fra strategien til optagelserne og leveringen til de respektive medier, så I kun skal koncentrere jer om det, I er gode til – og så selvfølgelig de gode resultater.

Med Content on demand hjælper vi jer med at sikre relevant indhold til jeres markedsføring hver eneste måned. Vi tager både teten og den kreative kasket på, så I trygt kan læne jer tilbage og være sikre på, at I får knivskarpt videoindhold, der bliver markedsført, så I rent faktisk mærker forskellen.

Så nemt er det

Vores videoproces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Content on demand betyder én mindre bekymring.

… I stedet kan du koncentrere dig om at skabe værdi for din forrentning – og sove bedre om natten ved tanken om, at vi gør præcis det samme. Med en content on demand-løsning hos os, får I ikke bare løbende video – I får en dedikeret spiller på holdet, der er cirka lige så ambitiøs som Messi på en fodboldbane. Og det er vel at mærke ambitioner på jeres vegne.

Video og Rom

Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør jeres markedsføring heller ikke - men et sted skal man starte. Og hvis det virker en kende uoverskueligt for jer at kaste jer ud i en brandvideo, er content on demand en oplagt løsning. Skal vi sammen sætte os ned, se på hvad der virker – og finde ud af, hvordan vi gør det endnu bedre og udnytter alt det, I garanteret er vanvittigt dygtige til? Vi får jeres budskaber losset ud over rampen hver eneste måned – og I høster fordelene. Hver eneste måned. Vi står i hvert fald klar til at hjælpe jer med at sætte fut i omsætningen og få jeres budskaber derud, hvor de rammer målgruppen lige i hjertekulen.

I sikrer jer, at I får mest muligt ud af jeres hårdt tjente marketing-kroner

I slipper for at bruge penge på indhold, I aldrig får udnyttet det fulde potentiale af. Vi har set det her ske 100 gange før, og derfor har vi krudtet en løsning sammen, der går i sulet på problemerne og sikrer jer, at I faktisk får noget ud af det content, I smider penge efter. I bruger penge på video, fordi det i sidste ende skal tjene penge til jer - right? Så lad os da sørge for, at det er det, der sker.

Lille indsats - stort udbytte

Og netop derfor har vi valgt at lave en content-on-demand løsning - vi rykker hurtigt og effektivt, og du får løbende produceret killer-content, så jeres virksomhed er kronisk relevant. I virkeligheden handler det “bare” om at plukke de lavthængende frugter. Men er det ikke fuldstændig lige meget, når det viser sig rent faktisk at virke? Spørger du vores kunder, er de i hvert fald ikke i tvivl.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-inclusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S