Strategi

Service

Kommer dit indhold ikke ud over rampen? Har du overvejet at få skabt en strategi for leveringen af dit indhold?

Video uden strategi er som ristet brød uden tandsmør - tamt. Klare mål, en veldefineret kampagneplan og målsætninger på tværs af produktioner er et must for at sikre værdiskabelsen med jeres content. Vi har et ønske om at tappe ind i jeres contentplan og producere indhold der står på mål for jeres ageren, passer i jeres kanaler og matcher op mod målgruppen.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Strategi

Vores formål er ikke at producere video, vores formål er at sikre at jeres videoindhold skaber værdi. Værdi for jer og for jeres målgruppe. Ingen gider at se på indhold der ikke er relevant for netop dem og ingen virksomheder bør investere i indhold der ikke sikrer deres ROI.

Indhold for målgruppen

Vi hjælper jer med at naile kommunikationen til målgruppe. Vi stadfæster jeres navn, værdier og placering i markedet. Ønsker du I at skille jer ud fra konkurrenterne? De producerer allerede video, men har de også en strategi tilknyttet deres videoageren?

Return on investment på videoproduktion

En konkret strategi omkring jeres videoproduktion, er altafgørende for at sikre jeres ROI på jeres indsats. Strategien er en fundamentet for eksekveringen og eksekveringen er essentiel for at sikre at jeres ressourcer bliver udnyttet bedst muligt.

Formål

Sammen stikker vi retningen for jeres ageren og flytter virksomheden, på strategisk niveau.

Indsigter

Gennem 8 års arbejde med video, har vi konkluderet at vi er ved at få strategisk-hår-på-brystet. Så lad os bringe vores viden videre til jer

Konkrete KPI'er

Kreativitet og KPI'er går ikke altid hånd i hånd. Men kan man på strateginiveau definere nogle målsætninger for ens indhold, så bliver det trods alt også lidt sjovere at evaluere på efterfølgende.

Customer journey

Hvor, hvornår og hvad skal jeres kunder se på deres købsrejse?

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg