Videoproduktion-Aalborg

Service

Hvad er videoproduktion egentlig for en størrelse, og hvorfor kan det betale sig for dig at benytte dig af de mange muligheder, der ligger heri?

Hos Absent Wall er vi eksperter i videoproduktion Aalborg i alle former og afskygninger, og vi kan producere lige den video, du ønsker. Det være sig videoproduktion med drone, af events, indhold til sociale medier, produktvideoer eller reklamefilm.Vi tilbyder endda videokurser, hvor du får et større kendskab til kunsten at producere en video. Få hjælp til at producere en skarp historie, der kan formidle din virksomheds historie eller nye produkt.Videoer giver dig uanede muligheder for at skabe et produkt, der skiller sig ud fra mængden.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Video - skab massiv trafik

Dagligt drukner vi i indhold på nettet, så det er vigtigt at have indhold, der skaber trafik for din virksomhed og dine produkter. Og hvordan kan vi så hjælpe dig med det? Vi har mange års erfaring med videoproduktion, og derfor ved vi selvfølgelig alt om kameraføring, lyssætning, monologer og dialoger – og frem for alt at få fortalt dit budskab på få minutter. Det alene skaber selvsagt ikke trafik, men det er et stort skridt på vejen. Velproduceret video kan nemlig skille sig ud fra mængden af information, der florerer online. Vi hjælper dig med at lave en video, der er lidt mere interessant end de andres, og det kan have stor betydning for dig og din virksomhed.

Få hjælp til at skabe content med værdi

Mange tror fejlagtigt, at det ikke kan betale sig at få professionelle, udenforstående øjne på sin virksomhed. Skal du bygge et nyt hus, benytter du dig af kompetente håndværkere, og når din bil skal repareres, sender du den til en mekaniker. Det er trods alt bedst at lade fagfolk om den slags. Så hvorfor ikke lade en medievirksomhed lave din videoproduktion for dig?

Vi finder den rette løsning på videoproduktion i Aalborg

Vi foretager os ikke noget, før vi har et dybdegående kendskab til dig, din virksomhed, jeres visioner og jeres produkter. Ligesom en murer ikke påbegynder sit arbejde, uden en godkendt tegning fra dig. Sammen lægger vi en plan for, hvad videoproduktionen skal kunne, og hvilken målgruppe i gerne vil henvende jer til. Dernæst laver vi sammen en strategi for produktion og efterredigering, så vi kan skabe content med værdi til jer.

Skil dig ud med velproduceret videoproduktion i Aalborg

I dag kan du ikke slippe afsted med at lave en video, produceret på din smartphone. Ikke medmindre du er ekstremt skarp på budskab og retorik – og selv der har du udfordringer, for smartphone-kvalitet kan næppe hamle op med dine konkurrenter. Skal du skabe trafik og synlighed om dit produkt eller din virksomhed, skal du nemlig formå at skabe content, der skiller sig ud fra de andres.

Skal vi hjælpe med at skabe opmærksomhed om dig og din forretning?

Vi kan hjælpe dig med at lave værdiskabende videoproduktion i Aalborg, der kan blive liket, kommenteret og delt på de sociale medier – og dermed udvide din digitale rækkevidde markant. Er du nysgerrig på, hvordan vi kan gøre det? Kontakt os i dag – så taler vi om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig i mål med det. Vi er din professionelle videoproducent i Aalborg, og vi ved, hvad vi laver.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg