Erhvervsvideo

Service

Erhvervsvideo, der får jer til at skille jer ud i mængden

Har I en lækker erhvervsvideo, der sætter fokus på alle de rigtige budskaber – og som sørger for, at jeres virksomhed og produkter brænder sig fast på nethinden hos dem, der ser den? Nej? Så var det måske værd at overveje at finde plads i budgettet til det. For med en velproduceret videoproduktion til erhverv, kan I sørge for, at I skiller jer ud på markedet og bliver top of mind hos potentielle kunder. Hos Absent Wall har vi stor erfaring med netop erhvervsvideo – og uanset om I er B2C eller B2B, står vi klar til at hjælpe jer med at få de rigtige budskaber frem i lyset, så jeres virksomhed skiller sig ud (så I i sidste ende får flere kunder i biksen).

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Hvad er en erhvervsvideo?

Erhvervsvideo, firmavideo, video til firma, corporate video… Kært barn har mange navne, og en erhvervsvideo er heller ikke noget, der sådan lige kan puttes i formel. Hver eneste virksomhed er unik, og det samme gælder for videoproduktion til erhverv. Det handler nemlig om at få jeres unikke bud- og kundskaber frem i lyset. Men med video er der heldigvis mange forskellige tangenter at spille på. Det betyder, at I kan få en video til firma, der præsenterer jeres virksomhed præcis, som den er.

Hvor bruges en erhvervsvideo?

En erhvervsvideo bruges typisk: På jeres hjemmeside – på den måde kan I sikre, at det første møde med jeres virksomhed sidder lige i skabet (og vi ved jo godt, at et godt førstehåndsindtryk er guld værd) På jeres sociale kanaler – både som organisk og betalt annoncering. Det kan fx være på Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og i nyhedsbreve. På messestande og på messer generelt. Skal I repræsentere jer selv og jeres produkter på messer og lignende, er det guld værd at have en velproduceret video til firma, der lynhurtigt giver potentielle kunder en idé om, hvem I er, hvad I laver og hvem I hjælper.

Få en videoproduktion til erhverv, der sætter jeres firma på landkortet

Med en velproduceret erhvervsvideo, kan I sørge for, at jeres nuværende såvel som potentielle kunder altid får det bedst mulige indtryk af jer – og så får I faktisk en ekstrasælger i virksomheden, der kan arbejde for jer i døgndrift. Hvis det er tid til at rykke, har vi altid tid til en uforpligtende snak. Og der er selvfølgelig også kaffe på kanden. Hiv fat i os herunder – så tager vi den derfra.

En erhvervsvideo skal indkapsle jer

En erhvervsvideo er i grove træk en video, der repræsenterer jer. Og hvis det er gjort ordentligt, er det faktisk den eneste introduktion, man har brug for, for at lære jer at kende. En corporate video skal altså indkapsle jeres virksomheds vigtigste værdier, kulturer og budskaber, så en potentiel kunde er helt klar over, hvad det er for noget stof, I er gjort af.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg