Kampagnevideo

Service

Drømmer du om at lave en af de kampagner, der bliver virale hits?

Skal vi hjælpe dig med at stykke en kampagnevideo sammen? I så fald står Absent Wall klar til at hjælpe dig med at udvikle og producerer videoer der altid stræber efter nye højder mht. indhold, udtryk og kvalitet der kreativt smelter sammen til en helstøbt og unik oplevelse. At føre dine visioner fra idé til virkelighed – Fra stikord, tændstikmænd og krydseduller til levende billeder – anser vi for en af vores fornemste opgaver og kan derfor tilbyde dig en enestående mulighed for at få dine krav mødt og dine ønsker opfyldt i forhold til videoproduktion. Vi hjælper fra start til slut med at lave en plug-and-play løsning med en kampagnevideo, der sørger for, at din kampagne kommer lige så godt ud over rampen som rumhunden Leika.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Kampagnevideo, der giver dine budskaber gennemslagskraft

Når vi laver en kampagnevideo, så er vores mål altid at skabe indhold, der har mindst lige så meget gennemslagskraft som Muhammad Alis højre hånd. En kampagnevideo er nemlig det i jeres kampagne, der skal sørge for, at jeres budskab rammer den helt rigtige målgruppe – på det helt rigtige tidspunkt. Og det går vi benhårdt efter, når vi starter vores samarbejde. Jeres succes er nemlig vores succes. Er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder – eller hvilke resultater vi før har skabt for vores seje kunder? Klik her og se nogle af vores tidligere projekter →

Planlægning er key, hvis I vil have succes med jeres kampagne

Uanset om I skal lave en kampagne i forbindelse med rekruttering, et nyt produkt, et projekt, nyt tiltag eller noget helt andet, så er en ting sikkert: Det kræver planlægning, planlægning og så lidt mere planlægning. Skal en kampagne give succes, skal den orkestreres ned til mindste detalje. Det hele skal times og tilrettelægges, så vi sikrer os, at jeres kampagnevideo kommer så bredt ud som muligt. Når vi indgår i et samarbejde, vil du ikke være i tvivl om, at vi har fintunet hver eneste skridt i processen – vi ved nemlig godt, hvad det kræver for, at I får succes. Se selv, hvordan vi griber et produktionsforløb an lige her →

En god kampagnevideo kan skabe merværdi​​

Du har nok hørt ordet “kampagnevideo” før – men hvad er det helt præcist? Og hvorfor er det, sådan en video er så essentielt i en kampagne? Først og fremmest: En kampagne er et eller flere budskaber, der skal leveres til en given målgruppe. De budskaber kan man levere på mange måder – lige fra busreklamer til flyers. En kampagne foregår over en defineret periode, men her er der ingen regler. En kampagne kan vare alt fra et par uger til flere år. Så lige for at opsummere: En kampagne er i grove træk en række orkestrerede budskaber, der er kogt ned, sat i system og som kommunikeres over en bestemt periode. Og hvor er det så, en kampagne video kommer ind i billedet?

2 særlige grunde til, at videokampagner er en succes

Grund #1: Du kan koge stærke budskaber ned i et letfordøjeligt format Hjernen elsker video – og derfor er det et fantastisk værktøj til at få en kampagne ud over stepperne. Video gør det markant nemmere at kommunikere ellers meget komplekse og følelsesmæssige budskaber, simpelthen fordi du har flere tangenter at spille på. Effekten af dit budskab bliver mangedoblet, når du bruger videoformatet – her kan du nemlig bruge både billede, lyd og effekter til at forstærke dit budskab, så det rammer målgruppen lige i hjertekulen. Og det er uanset, om I skal have lavet kampagnevideo om en ny smagsvariant af is eller mod at køre for stærkt i trafikken. Grund #2: En kampagnevideo er fleksibel Et speak kan kun bruges i radioen, og både billeder og tekst har også visse begrænsninger. Det problem har du simpelthen ikke med en videokampagne. En kampagne foregår sjældent på et enkelt medie, da formålet jo netop er at ramme mange mennesker. Derfor giver det god mening at bruge sine penge der, hvor det faktisk batter – og her kommer du bare ikke udenom videoformatet. En kampagnevideo kan du bruge på din hjemmeside, i tv, på Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube… En video kan bruges på alle sociale medier såvel som en lang række andre kanaler. Og dét er et uundværligt redskab, når du skal ramme din målgruppe.

Hvad er en kampagnevideo?

En Kampagnevideo støtter op om et konkret budskab i jeres markedsføring. Formålet er at skabe en specifik fortælling under jeres brandparaply.

Hvad koster en kampagnevideo?

Det absolut vigtigste ved en kampagnevideo, er at den økonomisk kan stå på mål for produktet. Derfor skal budgettet til produktionen, afvejes i forhold til værdien den kan bringe kampagnen og kampagnen størrelse. Både annonceringsmæssigt, men også kontra brandet.

Hvorfor skal I lave vores kampagnevideo?

Vores rammer er “økonomisk bæredygtig kreativitet”. Det sikrer jer et positivt return on investment på jeres kampagne.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg