Reklamefilm

Service

Det handler om at sige det relevante på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte.

Reklamefilm der skaber den rigtige opmærksomhed

Ønsker du at sælge et produkt eller en ydelse? Så skal du reklamere for det. Hvor du før kunne slippe afsted med at have en reklame i lokalavisen eller i tv og være garanteret salg, er du i dag nødt til at tænke meget mere taktisk og platform-orienteret, når du producerer reklamevideoer.

Hvordan skaber du så en god reklamevideo, der kommunikerer det, du gerne vil og på samme tid skiller sig ud fra mængden? Det tror vi efterhånden vi har knækket svaret på. Vi producerer reklamefilm, der målretter sig dine kunder, skaber dig dine ønskede resultater og skiller sig ud fra de millioner af andre film, der florerer online.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Find den rette vinkel til reklamevideo

Vi tager udgangspunkt i dig og dit produkt. Der findes nemlig ikke en universel skabelon til reklamevideo.

Vores fornemmeste opgave at finde en vinkel på dit produkt, der skiller sig ud fra mængden. Her er samspillet mellem os særligt vigtigt. Derfor går vi i tæt dialog med dig fra start til slut, så reklamefilmen rammer præcis det afsæt, du gerne vil have. Starter med at finde ind til kerneindsigten, der bliver til idéer, som bliver til hele koncepter. Sammen med jer, skræddersys løsningen til den perfekte reklamefilm.

Professionel reklamefilm - din vej til øget kendskab og salg

Vi ved allesammen godt, at en reklame gerne skulle skubbe præferencer og skabe salg for din virksomhed. Men hvis ikke du allerede har et brand, der formår at sælge sig selv, skal reklamevideoen udtænkes og eksekveres med kreativ højde og med retning mod det brand I ønsker at være.

Vi lover aldrig guld og grønne skove, men vi leverer reklamefilm, der bryder væggen mellem dig og dine kunder. Vi ser på konkurrentsituationen og identificerer en vinkel hvorfra vi kan vinde terræn. Det kan en god reklamefilm bidrage til.

Fremhæv dig selv og dine produkter med en professionelt udført reklamefilm, der taler lige ned i din målgruppes behov og drømme.

Vi hjælper dig med at tale til din målgruppe

Før vi kan producere en reklamevideo, der er gavnlig for din virksomhed, skal vi vide, hvem vi kommunikerer til. Målgruppen. For når vi har et kvalificeret kendskab, kan vi målrette og optimere filmens budskaber mod netop dem. Vi tør godt sige, at vi ved hvad vi laver hos Absent Wall, og sammen med dig lægger vi en udførlig plan, der skaber en strømlinet videoindsats.

Den gode reklamefilm kræver forberedelse

Som sagt laver man ikke en god reklamefilm natten over. En reklamefilm kræver nøje forberedelse, og den forberedelse sætter vi en ære i at være omhyggelige med. Den gode forberedelse er afgørende for, hvor god din reklamevideo bliver i sidste ende. Vi har mere eller mindre faste procedurer for, hvordan vi griber projektet an, så det skal du ikke tænke på. Du skal blot være vores ekspert, når vi sammen lægger en plan for processen. Du er ekspert i produktet – vi er eksperter i videoproduktion.

Målret din reklamevideo til den rette platform

Vi har talt om, at det er vigtigt at tale til den rette målgruppe, når man producerer en reklamevideo. Et andet faktum er også, at det er vigtigt at sende reklamefilmen ud på de rette platforme. Når vi har foretaget en analyse af din målgruppe, vil vi også meget lettere kunne gennemskue, hvad den rette platform for din reklamefilm er. Der er ingen grund til at satse på facebook, hvis din målgruppe mestendels befinder sig på Youtube eller Instagram. Vi har stor erfaring i netop platforme, og derfor kan vi vejlede dig til, hvilken strategi vi skal benytte os af, når vi lancerer din reklamefilm.

Reklamefilm pris - hvad kan du forvente?

Ønsker du en pris på reklamevideo, skal vi selvfølgelig kende omfanget af dit projekt. Vores reklamefilmspriser varierer fra kunde til kunde, men du kan vide dig sikker på, at vores priser altid er nøje afstemt med de ydelser, vi leverer til dig. Derudover er du også garanteret en reklamefilm, som er produceret med det rette udstyr, den rette strategi og det rette hold bag. En velproduceret reklamefilm er din vej til mere salg, større synlighed og en højere plads på ranglisten end dine konkurrenter. Lad Absent Wall hjælpe dig i mål. Vi laver reklamefilm i hele Danmark, men har base i Aalborg.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg