SERVICE

Reklamefilm

Reklamefilm der skaber den rigtige opmærksomhed

Ønsker du at sælge et produkt eller en ydelse? Så skal du reklamere for det. Sådan har det været i mange, mange år, og faktum er, at reklamevideo sælger. Forskellen fra dengang til nu er blot, at vores talerør i dag er uendelige. Der findes et utal af platforme, hvor du kan fange forskellige målgrupper og kunder. Hvor du før kunne slippe afsted med at have en reklame i lokalavisen eller i tv og være garanteret salg, er du i dag nødt til at tænke meget mere taktisk, når du producerer og publicerer din reklamevideo– og samtidig tænke i flere forskellige platforme. Og hvordan skaber du så en god reklamevideo, der signalerer det, du gerne vil sælge og på samme tid skiller sig ud fra mængden? Og som samtidig kan bruges på tværs af platforme og kanaler? Her hos Absent Wall kan vi hjælpe med at producere en reklamefilm, der målretter sig dine kunder, skaber mersalg og skiller sig ud fra de millioner af andre film, der florerer online.

Så nemt er det

Vores videoproces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Den gode reklamefilm kræver forberedelse

Som sagt laver man ikke en god reklamefilm natten over. En reklamefilm kræver nøje forberedelse, og den forberedelse sætter vi en ære i at være omhyggelige med. Den gode forberedelse er afgørende for, hvor god din reklamevideo bliver i sidste ende. Vi har mere eller mindre faste procedurer for, hvordan vi griber projektet an, så det skal du ikke tænke på. Du skal blot være vores ekspert, når vi sammen lægger en plan for processen. Du er ekspert i produktet – vi er eksperter i videoproduktion.

Målret din reklamevideo til den rette platform

Vi har talt om, at det er vigtigt at tale til den rette målgruppe, når man producerer en reklamevideo. Et andet faktum er også, at det er vigtigt at sende reklamefilmen ud på de rette platforme. Når vi har foretaget en analyse af din målgruppe, vil vi også meget lettere kunne gennemskue, hvad den rette platform for din reklamefilm er. Der er ingen grund til at satse på facebook, hvis din målgruppe mestendels befinder sig på Youtube eller Instagram. Vi har stor erfaring i netop platforme, og derfor kan vi vejlede dig til, hvilken strategi vi skal benytte os af, når vi lancerer din reklamefilm.

Reklamefilm pris - hvad kan du forvente?

Ønsker du en pris på reklamevideo, skal vi selvfølgelig kende omfanget af dit projekt. Vores reklamefilmspriser varierer fra kunde til kunde, men du kan vide dig sikker på, at vores priser altid er nøje afstemt med de ydelser, vi leverer til dig. Derudover er du også garanteret en reklamefilm, som er produceret med det rette udstyr, den rette strategi og det rette hold bag. En velproduceret reklamefilm er din vej til mere salg, større synlighed og en højere plads på ranglisten end dine konkurrenter. Lad Absent Wall hjælpe dig i mål. Vi laver reklamefilm i hele Danmark, men har base i Aalborg.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-inclusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S