Fårup Sommerland

Eksekvering og sommer i skoven

Video challenge

Videoficere sommer-universet

Outcome

Aktivering af indhold, i en lind strøm

Impact

Interaktion med målgruppen, som aldrig set før

Team

Videograf - Jeppe

Services

Content on demand

Konceptudvikling

Videoproduktion

Press

Duften af sommer, på video

Sammen med Fårup Sommerland lavede vi en plan. En plan for hvordan vi kunne løfte deres samlede videoudtryk på sociale medier. Resultatet var en sommer i skoven, med eksekvering på højt plan. Målet var et kontinuerligt flow af højkvalitets video, der løbende blev delt med deres følgere på sociale medier. Vi skabte et univers af video, der viste, at parken altid havde noget at byde på til børn og voksne i alle aldre. En bred palette af forskellige stilarter, der alle havde et genkendeligt touch af ånden i Fårup Sommerland.

Vi bevæger os derfor fra at publicere få og ikke nyhedsbetonede videoer, til at kunne levere højaktuelle let-spiselige videoer, som sikrer et højere antal touch points med målgruppen. Samtidig skabte vi et content bibliotek til dem, så de kontinuerligt har kategoriseret materiale som de kan benytte sig af.

Derudover sparrede vi med de ansatte i Fårup omkring udvikling og brugen af Premiere, så de fremover kan håndplukke råvideo fra contentbiblioteket og let kan producere mere video. Læs mere om kampagnevideo, videomarkedsføring og videoproduktion.

Related cases