SERVICE

Musikvideo produktion

Musikvideo til dit budget

Er du en passioneret musiker, der godt tør at drømme stort? Eller er du en del af et mindre eller måske nyopstartet pladeselskab? Så kan priserne på en musikvideo produktion sagtens være det, der gør, at du ligger vågen om natten. Har du været ved at undersøge, hvad en musikvideo produktion koster, har du nok også fundet ud af, at det i den grad er mareridts-materiale, hvis man ikke har verdens dybeste lommer. Men! Her hos Absent Wall synes vi også, at de mindre fisk skal have lov til at lave fede projekter – herunder musikvideoer. Derfor står vi klar til at skyde en lækker musikvideo, der samtidig passer til jeres budget.

Så nemt er det

Vores videoproces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

2) En musikvideo behøver ikke at koste kassen

Er du bange for, at du ikke har råd til en musikvideo? Der er ingen, der siger, at du behøver et kæmpe produktionshold i ryggen for at få lavet en flot musikvideo, der passer til din stil og din sang. I dag kan det faktisk gøres til priser, hvor langt de fleste kan være med – og med en musikvideo produktion bliver det markant nemmere for dig at nå ud til et bredere publikum, der køber dine sange eller booker dine koncerter.

5) Med en musikvideo er det nemmere at få spillejobs

Du vil gerne ud at spille koncerter, så du kan komme tættere på drømmen om måske at kunne leve af din musik en dag?Det er bare markant nemmere at få lov til at optræde, når du har noget, du kan vise arrangørerne – om det så er, at vi hjælper dig med en lækker live-optagelse eller strikker en fed musikvideo sammen.

3) Ja, du kan gøre det selv, men…

Vi ved godt, at du kan bruge din tid bedst på musikken. Heldigvis er vi altid effektive – og vi ved, hvilke knapper vi skal trykke på for at få det perfekte resultat i kassen. Det vil sige, at du er garanteret en misundelsesværdig musikvideo i høj kvalitet, der er lige så lækker som din musik. Og så kan du samtidig sørge for at bruge din tid der, hvor det giver mening.

4) Vi sørger for at skabe et trygt rum

Er du den fødte linselus? Perfekt! Er du ikke vant til at stå foran et kamera? Intet problem! Hos Absent Wall ved vi, at det ikke er alle, der lige trygge foran et kamera – men her ved vi heldigvis, hvad der skal til for at skabe et afslappet miljø, så du får en behagelig oplevelse. Det gør det federe for dig, og resultatet bliver bare markant bedre, når du er tilpas.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-inclusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S