Område Nordjylland

Service

Få professionel hjælp til videoproduktion i Nordjylland

Hos Absent Wall hjælper vi hver dag vores kunder med at nå deres mål og visioner, når det kommer til videoproduktion – og man bliver (næsten) ikke mere nordjysk end os. Men helt ærligt – Bare fordi, du har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, betyder det ikke, at du ikke tør at drømme stort. Og hvis du er lidt for nordjysk til at turde, tør vi det heldigvis på dine vegne. Mangler du et dygtigt hold til at tage teten på en videoproduktion i Nordjylland? Vi holder til i Aalborg, men kører derhen, hvor vores kunder er – også i Nordjylland.

Her arbejder vi ofte med:

Se cases

Er vi et match? Det er vi, hvis… Du sætter pris på et ærligt samarbejde

Vi siger tingene, som de er. Det synes vi er mest fair for alle parter, og det er vores erfaring, at det skaber de absolut bedste resultater – og det er trods alt det, vi er hyret for.

Du foretrækker at fokusere på det, du er god til

Når du hyrer os ind til produktion af video i Nordjylland, kan du være sikker på, at vi tager teten og får dit projekt i mål. Selvfølgelig har vi brug for dit besyv i ny og næ, men det er samtidig vigtigt for os, at du får mulighed for at lægge dine ressourcer der, hvor de giver mest mening. Så gør vi det samme og får produceret en lækker video til dig, der kan sætte fut i konverteringerne.

Du udover videoproduktion I Nordjylland har brug for sparring

Vi er med dig hele vejen – og med efterhånden en del år i branchen, kan vi også hjælpe dig med råd, vejledning og sparring. For en ting er at få produceret en fed video – noget andet er at sørge for, den faktisk kommer ud til din målgruppe og får dem til at gøre det, du drømmer om. Vi sparrer gerne med dig i forhold til, hvad du kan gøre for at få størst muligt reach – og får du brug for mere hands-on-hjælp, har vi et hold af dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med netop det.

Skal vi sætte gang i produktion af video i Nordjylland?

Gode resultater kræver et godt samarbejde – og derfor starter ethvert samarbejde hos os med en snak, hvor vi kan se hinanden an og tage hul på forventningsafstemningen.

Skal vi snakke om jeres udfordring?

Vi bringer det gode humør – I bringer en udfordring vi skal løse.

Dyk ned i de øvrige services

Branding & Identitet

Branding er kunsten at forme opfattelser og følelser, mens identitet gør det nemt for målgruppen at genkende jer. Dette fundament kan vi støbe eller styrke, således vores fælles afsæt er stærkt, når jeres budskaber skal møde verden.

Læs om branding & identitet
Strategisk kommunikation

Kommunikationsindsatser skal bidrage til at I når jeres forretningsmål – men det gør vi kun, hvis vi formår at kommunikere på en måde, der giver modtageren lyst til at lytte. Det kræver et strategisk blik på kommunikationen.

Læs om strategisk kommunikation
Videoproduktion

Video er et effektivt redskab, når målgruppen skal tages på en rejse ind i jeres brandunivers. Med 1000+ produktioner gennem et årti, ved vi hvordan man forener den gode fortælling med sikker eksekvering. Fra idéudvikling til færdig produktion.

Læs om videoproduktion
Kurser & oplæg

Vi deler viden, der rykker ved jeres perspektiver og know-how. Indholdet kan skræddersyes til netop jeres case, uanset om emnet er brandstrategi, strategisk kommunikation eller videoproduktion. Vi afholder løbende faglige events.

Læs om kurser & oplæg