SERVICE

Videomarkedsføring

Videomarkedsføring betaler sig – nå bredt ud på de sociale medier

Når det kommer til online markedsføring, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at video markedsføring er populært. Der findes efterhånden en del statistikker, der påviser, at modtagere er langt mere tilbøjelige til at huske indhold i en video end ved en skreven tekst. Denne statisk skal du selvfølgelig benytte dig af, når du skal nå ud til din målgruppe. Hos Absent Wall er vi eksperter i videomarkedsføring, og du kan nyde godt af vores ekspertise. Sammen skaber vi content, der når langt ud til dine kunder. Langt de fleste bruger de sociale medier i større eller mindre grad, og her vil du gerne være synlig med din virksomhed. Kunsten er blot at finde en formidlingsform, der skiller sig ud fra mængden af informationer, der florerer netop her. Her er video markedsføring din nye bedste ven. Velproduceret videoindhold kan skille sig ud fra mængden af larm på de sociale medier – du skal blot finde ud af, hvad du gerne vil formidle til dine potentielle kunder og målgruppe.

Så nemt er det

Vores video proces

Vores tilgang starter med et indledende møde, hvor vi dykker ned i jeres virksomheds vision.

En effektiv arbejdsplan og en skræddersyet indholdsplan følger, guidende hvert trin i produktionen for at støtte jeres mål. Vi går i aktion ved at filme og redigere, fokuserende på kvalitet og kreativitet, enten i samarbejde med jer eller selvstændigt.

Jeres konstante feedback er afgørende, da vi finjusterer indholdet for at matche jeres forventninger.

Resultatet er ikke bare en færdig video, men et kunstværk, der overstiger jeres forventninger og centralt placerer jeres budskab.

Præproduktion

Alle produktioner starter med en creative session, hvor vi definerer kreativet omkring det valgte koncept. Vi skaber historien, look & feel og konkretiserer dette i storyboards og moodboards.

Produktion

Vi briefer alle involverede på koncept, mål og vision for indholdet og udformer produktionen i overensstemmelse med hvad der er aftalt i præproduktionen. Historien, det visuelle og målet med produktionen kombineres.

Postproduktion

Vi sammensætter råmaterialet med effekter, lyd og musik og symbiosen opstår. Vi skaber et soundtrack, colorgrader og laver VFX arbejde ud fra definerede rammer i præproduktionen. Efter endt feedback eksporterer og leverer vi i ønskede formater.

Evaluering

Når produktet er gået live, tager vi en opfølgende dialog omkring resultaterne og jeres oplevelse omkring produktionen og vores bidrag. Vi evaluerer sammen og skaber rammerne for mere succes.

Samarbejdspartnere

Siden 2017 har vi hjulpet +100 kunder

Ikke overbevist endnu?

Hvad er videomarkedsføring?

Når strategi og videoproduktion mødes, opstår videomarkedsføring. Formålet er at tænke contentproduktion ind som et reelt element i ens strategi og ikke blot lade det være et tillægsprodukt til ens markedsføring.

Vi er med fra start til slut

Er du nysgerrig på videoformatet som formidlingsform, og ønsker du at lære mere om det? Så tilbyder vi hos Absent Wall også videokurser, hvor du kan lære meget mere om videomarkedsføring. Vi tilbyder gerne at producere videoen for dig, men vi ønsker også at klæde dig godt på, hvis du gerne vil i kontakt med din egen indre filmmager. Har du besluttet dig for at skabe synlighed med videomakedsføring er vi din foretrukne samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og producerer ud fra det indhold, der skaber tydelige resultater. Lad os sammen markedsføre din virksomhed.

Hvad koster videomarkedsføring?

Videomarkedsføring forudsætter som oftest to ting. Videoindhold og levering af dette. Derfor vil prisen være en kombination af produktion og annoncering. Forvent en udgift til produktion fra 10.000 og opefter, samt håndtering af annoncering.

Hvorfor skal I stå for vores videomarkedsføring?

En kombination mellem strategi, annoncering og contentproduktion er noget der ikke både skaber nyt indhold for jer, men også sikrer jeres return on investment på projektet. Vi kalder det “økonomisk bæredygtig kreativitet.

Lad os samarbejde

Tak for din besked!
Vi kontakter dig ASAP!
Oops. Prøv igen.

Hvad siger vores kunder?

Hatten af for hele teamet
Sikke en fornøjelse at optage film med jer - lige fra den kreative proces, sparring og til selve optagelsesfinesserne. Det er altså en all-incmlusive pakke, der sparker god nordjysk røv.

Tak!

Laura Drustrup

Marketingansvarlig, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Serviceniveauet er helt i top
Vi har fået hjælp fra Jeppe og hans team et par gange til både video og virtuel optagelse af vores bygninger i Danmark.

Serviceniveauet er helt i top. Som kunde føler jeg mig 100% i centrum ift. at opgaven bliver løst på professionel vis og til vores bedste - og det der pt er blevet lavet er stadig i brug og tidssvarende, hvilken er fantastisk. Der er tænkt langsigtet - og noget der kan holde mere end bare 5 minutter i denne verden, hvor tingene på især de sociale medier løber stærkt.

Karina Poulsen

Marketing Manager, DESMI

Serviceniveauet er helt i top
Hej Jeppe og Søren

Kæmpe tak for et sindssygt godt forløb i forbindelse med skabelsen af vores expresbusfilm.

Først lyttede I til os, så lyttede vi til jer, og sammen kom vi frem til den helt rigtige storyline og stil.

To super effektive optagelsesdage med et skarpt set up krydret med et lækkert beat var det, der skulle til, for at skabe en stemningsfuld og indbydende film, der passede særligt godt til biografreklameformatet.

Kunne ikke have ønsket os bedre output.

Dina Blander Simonsen

Art Director, Nordjyllands Trafikselskab

Jer kan man altid regne med
Skide fedt at I kunne rykke hurtigt ud i dag - selvom det var med kort varsel. Jer kan man sgu altid regne med.

Ift. how-to-video og i særdeleshed Ad til SoMe fra sidste uger er vi mega tilfredse. Konceptet var ikke super tight fra vores side, men I har virkelig dryppet lidt klippemagi ud over det så resultatet virkelig spiller!

Virkelig fedt at arbejde sammen med nogle, der har styr på det praktiske og kreative!

Andreas Thomsen

Social Media Coordinator & Content Specialist | Branding & Outbound Marketing

En professionel samarbejdspartner, der er god til at kommunikere
I DAVA Foods er vi meget glade for samarbejdet med Absent Wall.

Vi har i Absent Wall en professionel samarbejdspartner, der både før, under og efter optagelse af film er god til at
kommunikere om processen, og som via sparring om opgaven "fremtryller" et rigtigt godt produkt i en høj kvalitet.

Sune Andersen

Kommunikations- og Marketingchef, DAVA Foods Denmark A/S

I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning
Det er HØJ klasse, Jeppe! Du og teamet har endnu engang vist, at I forstår "vores verden" med fremragende rådgivning og et produkt af høj kvalitet.

Tak!

Rune Steiness

PR-konsulent, Louis Nielsen A/S